Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul star de la Clinceni, propus pentru transfer după golul cu FCSB! L-a cucerit pe cel din conducere: "Un jucător interesant"

Noul star de la Clinceni, propus pentru transfer după golul cu FCSB! L-a cucerit pe cel din conducere: "Un jucător interesant"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 2-2, şi a ratat şansa de a reveni pe primul loc în Liga 1. Sub comanda lui Ilie Poenaru, fotbaliştii ilfovenilor au strălucit, iar printre remarcaţi a fost şi Andrei Cordea (21 de ani), căruia i se prevede un viitor strălucit de către conducerea Clinceniului.

Andrei Cordea, Asen Chandarov şi Octavian Vâlceanu sunt oameni de bază la Academica Clinceni şi, totodată, printre cei mai interesanţi tineri fotbalişti din lot. Conducerea l-a lăudat pe Cordea, cel care ar putea face pasul la o echipă importantă din Liga 1, consideră Sorin Paraschiv. 

Paraschiv, întrebat dacă Cordea ar face faţă la FCSB: "L-aş vedea la o echipă mare a campionatului nostru"

Echipa antrenată de Ilie Poenaru a încurcat-o pe FCSB, scor 2-2, la Giurgiu, iar pentru oaspeţi au marcat Rusescu şi Cordea. Cel din urmă i-ar putea aduce Clinceniului o sumă importantă de bani, fiind lăudat de oficialul Sorin Paraschiv: "Eu îi spun tot timpul că ar fi putut mult mai mult campionatul ăsta să înscrie. Îl cunosc de la 16 ani, are un potenţial extraordinar. A devenit deja un jucător interesant.

(n.r. - Îl vedeţi la FCSB?) La cum îl cunosc şi la calităţile pe care le are, da. L-aş vedea la o echipă mare a campionatului nostru. Şi-a făcut junioratul în Italia la 16 ani, s-a plătit pe el o sumă mare pentru un copil de 16 ani. Am foarte mare încredere în el, că va putea juca pe viitor la o echipă mare şi la echipa naţională", a susţinut oficialul Academicii Clinceni. 

"Dacă am fi jucat aşa în acest play-off, cred că ne-am fi clasat mult mai sus. Echipele care nu au nimic de pierdut joaca un fotbal mult mai bun", a adăugat Sorin Paraschiv. 

Cine e Andrei Cordea, fotbalistul remarcat după FCSB - Academica Clinceni 2-2

Mijlocaşul ofensiv are 21 de ani, e cotat al 450.000 de euro, iar în acest sezon a jucat în 30 de meciuri, a marcat de două ori şi a pasat decisiv în două rânduri. 

Născut în Aiud, Cordea e un produs al celor de la FC Ardealul, de unde a plecat la Novara, în 2017, în schimbul unei sume de transfer de 70.000 de euro. În sezonul 2019-2020, fotbalistul român a fost împrumutat la Hermannstadt, iar în acest sezon s-a transferat definitiv la Clinceni, unde mai are are contract până în 2023. 

Fotbalistul remarcat după FCSB - Academica Clinceni are prezenţe şi în naţionalele under ale României. 

 

Afla mai multe despre: andrei cordeatransfer fcsb academica clinceniandrei cordea transferfcsbacademica clincenisorin paraschiv 

viewscnt
Articole similare