Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul star de la Inter Milano este dorit de Real Madrid şi Bayern Munchen. Ce sumă trebuie să plătească granzii din Spania şi Germania

Noul star de la Inter Milano este dorit de Real Madrid şi Bayern Munchen. Ce sumă trebuie să plătească granzii din Spania şi Germania

Inter Milano

Comentarii

Nicolo Barella a impresionat în acest sezon la Inter Milano. Potrivit cotidianului AS, atât Real Madrid, cât şi Bayern Munchen sunt interesate de serviciile sale.

Barella (24 de ani) poate ajunge la Real Madrid, dar gruparea blanco nu este singura interesată de serviciile sale. AS scrie că dincolo de interesul Realului, mijlocaşul italian a atras atenţia lui Bayern Munchen, dar şi a celor de la Manchester United.

Nicolo Barella este cotat la 55 de milioane de euro, dar Inter Milano solicită pentru transferul său, aproximativ 70 de milioane de euro.

Născut la Cagliari, Barella a costat-o pe Inter Milano 28 de milioane, iar criza financiară pe care o traversează formaţia italiană îi obligă pe oficialii clubului să accepte o ofertă tentantă pentru jucătorii săi cei mai vandabili. Printre ei, Lautaro Martinez şi Nicolo Barella. Primul este dorit de Barcelona, în timp ce Barella a intrat pe lista Realului, dar şi a celor de la Bayern Munchen.

În acest sezon, Barella a marcat trei goluri şi a oferit şase pase decisive. A bifat în total 30 de meciuri pentru Inter Milano în toate competiţiile. Potrivit Calciomercato, chiar şi Paris Saint Germain ar fi interesată de serviciile sale, dar Real Madrid şi Bayern Munchen sunt primele cluburi care ar fi purtat deja discuţii pentru a afla preţul jucătorului. 

Afla mai multe despre: nicolo barellareal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare