Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul SUV de la Dacia a intrat în faza testării rutiere. Iată cum arată şi ce caracteristici deţine

Noul SUV de la Dacia a intrat în faza testării rutiere. Iată cum arată şi ce caracteristici deţinegalerie foto

Auto

Comentarii

Proiectul Dacia SUV cu 7 locuri a intrat în faza testării rutiere. Sub o caroserie de Renault Scenic, s-a ascuns viitorul produs al mărcii româneşti, ce şi-a propus să înlocuiască versiunea Lodgy, dar şi break-ul Logan. Lansarea este programată în 2022.

Deoarece Dacia Lodgy nu a avut loc succesul scontat, inginerii au proiectat o nouă creaţie, dar care să păstreze caracteristicile pentru şapte locuri. SUV-ul va înlocui atât Dacia Lodgy, cât şi varianta break de Logan, pe la finele anului 2021, atunci când va fi gata.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Publicaţia franceză L`argus a făcut publice primele fotografii cu nou SUV de la Dacia, ascuns sub o caroserie de Renault Scenic, rulând pe străzile din Hexagon, în stadiul testării rutiere. Francezii au observat lungimea neobişnuită a prototipului, iar acest lucru i-a dat de gol pe producători.

Stilul va fi unul mai futuristic, va avea o personalitate propriel care să încorporeze coduri stilistice diverse. Se aşteaptă să măsoare 4,5 metri lungime, având o siluetă relativ pătrată, pentru a oferi mai mult spaţiu la bord.

Numele de cod al noii Dacii este RJI. Aceasta va fi construită pe platforma CMF-B, pe care au mai fost dezvoltate noile generaţii Renault Clio şi Renault Captur.

Sursa citată mai scrie că maşina va veni cu mai multe variante de motorizare: 1.0 şi 1.3 benzină, un 1.5 dCi, dar şi o versiune mild-hybrid E-Tech.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: auto 

viewscnt
Articole similare