Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul tehnician al FCSB-ului, perfect pentru Becali: ”Gigi şi-a luat antrenor bun. Şumudică nu ar putea face ce face Todoran”

Noul tehnician al FCSB-ului, perfect pentru Becali: ”Gigi şi-a luat antrenor bun. Şumudică nu ar putea face ce face Todoran”

FCSB

Comentarii

Vorbind despre numriea lui Dinu Todoran la FCSB, Mitică Dragomir a spus să tehnicianul echipei lui Becali are caracteristici rare în fotbalul românesc.

După negocieri intense cu antrenori precum Marius Şumudică sau Nicolae Dică, Gigi Becali a surprins lumea fotbalului românesc, când l-a numit pe Dinu Todoran ca noul tehnician al FCSB-ului. Relativ necunoscut, mai ales în comparaţie cu celelalte nume vehiculate pentru postul de pe banca ”roş-albaştrilor”, aducerea sa la conducerea echipei a fost o decizie neaşteptată.

Cunoscut că becali intervine la echipă, mulţi antrenori cu renume refuză să vină la FCSB. Acesta ar putea fii unul dintre motivele importante pentru numirea lui Todoran, însă Dumitru Dragomir îi sare în apărare. Fostul şef al LPF susţine că răbdarea şi înţelepciunea antrenorului de 42 de ani sunt atuuri importante pentru un tehnician al FCSB-ului.

Noul tehnician al FCSB-ului, perfect pentru Becali

”Şi Gigi şi-a luat antrenor bun. Degeaba vorbesc unii ziarişti care nu-l cunosc pe Todoran, dar eu vă spun ca Gigi şi-a luat un antrenor foarte bun, care poate să lase capul în jos la multe discuţii pe care le are cu Gigi.

Asta e o artă. De exemplu Şumudică, sau eu, sau oricare n-am putea, dar el poate. Asta este o înzestrare de la Dumnezeu să poţi să fii cât mai maleabil şi docil”, a declarat Dragomir, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: dinu todoranmitică dragomirliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare