Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul transfer al Rapidului a trecut prin Academia lui Tottenham Hotspur: ”Suporterii sunt extraordinari!”

Noul transfer al Rapidului a trecut prin Academia lui Tottenham Hotspur: ”Suporterii sunt extraordinari!”

Liga 2

Comentarii

Rapid şi-a reluat pregătirile sub comanda lui Daniel Pancu. Formaţia din Giuleşti atacă promovarea în Liga 1.

Pentru a-şi întări lotul, giuleştenii i-au adus pe George Tudoran, Alexandru Dulca, Gabriel Dodoi şi atacantul argentinian Matias Roskopf.

Dar Rapid nu se opreşte aici. Gruparea giuleşteană a anunţat şi transferul lui Rareş Lazăr, fost jucător la CS Mioveni în sezonul trecut. Acesta a mai trecut în cariera sa şi pe la Academia englezilor de la Tottenham: ”La Rapid am găsit nişte băieţi de mare calitate, sigur o să mă integrez foarte repede şi o să promovăm în Liga 1. Rapid e un brand, ştie toată lumea că are nişte suporteri extraordinari, sunt foarte emoţionat şi încrezător, şi abia aştept să debutez în faţa suporterilor şi să îi fac mândri”, a spus, pentru fcrapid.ro.

Rapid anunţă şi un nou acţionar

Rapid se construieşte, încet, dar sigur, într-un proiect extrem de viabil. Giuleştenii negociază acum intrarea unui nou acţionar, care să investească alături de Victor Angelescu. Negocierile au început în luna aprilie, însă noul investitor le-a transmis oficialilor giuleşteni că se va implica doar dacă echipa va promova. Obiectivul a fost îndeplinit, iar tratativele au intrat acum în linie dreaptă.

"În curând, un alt acţionar destul de puternic va veni lângă noi. Tot ce ne-am dorit de la început a fost ca un grup de oameni puternici financiar şi care iubesc fotbalul, să poată să ducă clubul ăsta, alături de Pancu, cât mai sus. Obiectivul nostru pentru anul ăsta, clubul să devină un club foarte puternic şi foarte bine organizat", a anunţat Andrei Niculescu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Rapidului.

Afla mai multe despre: rapidtransfer rapidrareş lazăr 

viewscnt
Articole similare