Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic, blocat în Marbella! Liderul mondial este nevoit să rămână în izolare în Spania

Novak Djokovic, blocat în Marbella! Liderul mondial este nevoit să rămână în izolare în Spania

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic este cel mai ghinionist dintre jucătorii de tenis! Epidemia de coronavirus l-a prins în Spania, mai exact la Marbella, unde acesta pregăteşte de obicei sezonul de zgură. Spania este a doua ţară din Europa cu cele mai multe cazuri de coronavirus, după Italia.

Decizia lui Novak Djokovic de a merge să se pregătească în Marbella a fost una extrem de neinspirată. Aproape 12.000 de cazuri de coronavirus şi peste 500 de decese sunt înregistrate acum în Spania. Imediat după anularea turneelor de la Indian Wells şi de la Miami, liderul mondial a plecat săptămâna trecută la Marbella, unde avea de gând să se antreneze pentru competiţiile de zgură.

Din cauza răspândirii rapide a viruslui COVID-19, Djokovic este nevoit acum să rămână izolat acolo, alături de familia sa. Momentan, toate turneele de tenis au fost suspendate până la finalul lunii aprilie. În funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus, această dată poate fi prelungită. În acest moment, Djokovic nu poate face nici antrenamente, fiind izolat la domiciliu.

Start perfect în 2020

Anul începuse cum nu se poate mai bine pentru Novak Djokovic. Sârbul este singurul jucător din circuitul ATP care nu a pierdut niciun meci până acum. Acesta a jucat atât pentru Serbia, în ATP Cup, competiţie pe care naţionala sa a şi câştigat-o, de altfel, cât şi în turneele ATP.

Djokovic s-a impus la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, pentru a opta oară în carieră. Finala a fost una memorabilă, care a durat 4 ore, iar adversar i-a fost Dominic Thiem. De asemenea, sârbul a câştigat şi turneul de la Dubai, după o finală cu Stefanos Tsitsipas. Astfel, a ajuns la 18 meciuri câştigate în 2020. 

Afla mai multe despre: novak djokovicmarbellaspanialider atp 

viewscnt
Articole similare