Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic, eşec după 43 de meciuri în Australia. Nick Kyrgios, reacţie caracteristică: ”Le transmit că sunt pur şi simplu proşti”

Novak Djokovic, eşec după 43 de meciuri în Australia. Nick Kyrgios, reacţie caracteristică: ”Le transmit că sunt pur şi simplu proşti”

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (36 de ani) a suferit primul eşec după 43 de meciuri în Australia. Chiar un australian, Alex de Minaur, i-a venit de hac sârbului.

Novak Djokovic nu mai este invincibil pe tărâm australian. Sârbul a fost învins, scor 6-4, 6-4, de australianul Alex de Minaur, miercuri, în sferturile de finală ale United Cup, o competiţie pe echipe mixte care se joacă la Perth, Brisbane şi Sydney.

Această înfrângere, prima din 15 ianuarie 2019, a pus capăt unei serii incredibile de 43 de victorii în Australia (15 ianuarie 2019 - 3 ianuarie 2024).

Marţi, numărul 1 mondial a fost nevoit să se retragă din meciul decisiv de dublu mixt împotriva Cehiei, din cauza unei probleme la încheietura mâinii drepte.

Djokovic este aşteptat la Openul Australiei de la Melbourne (14-28 ianuarie), turneu pe care l-a câştigat de zece ori şi la care este campionul în exerciţiu.

Kyrgios, reacţie în stitlul caracteristic: ”Le transmit că sunt pur şi simplu proşti”

La finalul partidei cu australianul de Minaur, Nick Kyrgios a avut o reacţie acidă cu privire la eşecul suferit de Novak Djokovic pe tărâm australian.

”Schimbarea mingilor în fiecare săptămână a afectat în cele din urmă încheietura lui Novak. ATP chiar trebuie să facă ceva în legătură cu această problemă. Jucătorii suferă tot timpul.

De asemenea, pentru cei care cred că mingile nu sunt un factor suficient de important pentru a duce la rănirea unui sportiv, n-aveţi minte. Sarcina asupra cotului şi încheieturii unui jucător în timpul acestui sezon intens este enormă.

Ok, pentru nepricepuţii care cred că îi iau din merite lui Alex, le transmit că sunt pur şi simplu proşti. ‘Demonul’ (n.r. porecla lui de Minaur) este un jucător extraordinar şi merită fiecare succes care îi iese în cale”, a scris pe X, australianul Kyrgios.

Afla mai multe despre: novak djokovictenisnick kyrgiosalex de minaur 

viewscnt
Articole similare