Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic, în lacrimi după ce a pierdut semifinala turneului Adria Tour, de la Belgrad

Novak Djokovic, în lacrimi după ce a pierdut semifinala turneului Adria Tour, de la Belgrad

Tenis

Comentarii

Tenismenul sârb Novak Djokovici nu şi-a putut reţine lacrimile la turneul pe care l-a organizat la Belgrad, un eveniment caritabil ţinut la complexul de tenis care poartă numele liderului ATP, informează Reuters.

Deşi Djokovici a ratat prezenţa în finala de duminică a Adria Tour, în care Dominic Thiem l-a învins pe sârbul Filip Krajinovici, cu scorul de 4-3, 2-4, 4-2, evenimentul a readus un val de amintiri pentru campionul sârb, de 17 ori câştigător de Grand Slam.

"Nu plâng pentru că am fost eliminat din turneu, sunt doar copleşit de emoţie pentru că asta îmi aminteşte de copilăria mea. Au fost câteva zile emoţionante şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut acest lucru posibil ... Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc mult pentru că aţi venit”, a spus Djokovici, în faţa celor 4.000 de spectatori, care l-au ovaţionat.

"Acest turneu a fost pentru o cauză bună şi cu toţii am dat tot ce aveam mai bun", a spus învingătorul, austriacul Dominic Thiem, după ce a terminat week-end-ul cu un procentaj maxim de victorii.

"Au fost multe meciuri de înaltă calitate, într-o atmosferă minunată, cu o arenă plină, aşa că a fost un week-end perfect. Vă mulţumesc foarte mult tuturor, inclusiv lui Novak şi echipei sale, toţi aţi făcut ca prima mea călătorie în Serbia să fie una foarte specială", a precizat numărul 3 mondial.

Cea de-a doua etapă a competiţiei se va desfăşura în staţiunea croată Zadar, week-end-ul viitor. Cea de-a treia etapă, din Muntenegru, din 27 şi 28 iunie, a fost anulată sâmbătă, din cauza problemelor legate de coronavirus, iar ultima etapă este stabilită să aibă loc la Banja Luka, în Bosnia-Herţegovina, la 3 şi 4 iulie.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare