Experiențe împreună.
You are here:

Novak Djokovic s-a accidentat şi a fost eliminat de la US Open

Novak Djokovic s-a accidentat şi a fost eliminat de la US Open

Tenis

Comentarii

Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP şi deţinătorul trofeului, a abandonat, duminică, meciul cu elveţianul Stan Wawrinka, locul 24 ATP, din optimile de finală ale US Open.

Djokovici s-a retras de pe teren la scorul de 4-6, 5-7, 1-2, cu break, după o oră şi 36 de minute de joc, din cauza unei accidentări la umărul stâng. Wawrinka a revenit în setul al doilea de la 1-4 şi a câştigat opt din ultimele zece ghemuri.

Din 2008, niciun jucător nu a putut să-şi apere trofeul la US Open. Ultimul tenismen care a reuşit acest lucru a fost elveţianul Rojer Federer, care s-a impus la Flushing Meadows la fiecare ediţie din 2004 până în 2007.

În sferturi, Wawrinka va evolua cu rusul Danil Medvedev, locul 5 ATP, care l-a întrecut în optimi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, 7-6 (2), pe germanul Dominik Koepfer, locul 118 ATP, venit din calificări, în două ore şi 32 de minute de joc. Al doilea sfert de pe această parte a tabloului îi va pune faţă în faţă pe elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, şi bulgarul Grigor Dimitrov, locul 78 ATP.

viewscnt
Articole similare