Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Australian Open! Sârbul a jucat meciul cu numărul 100 la Grand Slam-ul de la Melbourne

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Australian Open! Sârbul a jucat meciul cu numărul 100 la Grand Slam-ul de la Melbourne

Tenis

Comentarii

Sârbul Novak Djokovici, principalul favorit şi de 10 ori campion, a trecut uşor de Tomas Martin Etcheverry, vineri, scor 6-3, 6-3, 7-6(2), pe Rod Laver Arena, în turul trei al Australian Open.

Novak Djokovic, un nou meci mare şi calificare în optimi la Australian Open

Sârbul Novak Djokovici, principalul favorit şi de 10 ori campion, a trecut uşor de Tomas Martin Etcheverry, vineri, scor 6-3, 6-3, 7-6(2), pe Rod Laver Arena, în turul trei la Australian Open.

Djokovici s-a impus în două ore şi 28 de minute în cel de-al 100-lea său meci la Australian Open.

"A fost un meci grozav, cred eu. Cea mai bună prestaţie pe care am avut-o în acest turneu", a declarat Djokovici în interviul de pe teren. "Evident, sunt mulţumit de modul în care am jucat pe parcursul întregului meci, în special în primele două seturi. El a accelerat, şi-a ridicat nivelul tenisului probabil cu unul sau două niveluri în setul al treilea şi am mers cap la cap. În tie-break cred că am găsit loviturile potrivite, serviciile potrivite şi am închis meciul."

După a 31-a victorie consecutivă la Australian Open, Djokovici urmează să îl înfrunte în turul al patrulea pe Ben Shelton, cap de serie 16, sau pe Adrian Mannarino, cap de serie 20.

 

Afla mai multe despre: novak djokovicaustralian opentenis 

viewscnt
Articole similare