Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic şi-a prezentat scuzele după ce a fost eliminat de la US Open. Cum explică incidentul liderul ATP

Novak Djokovic şi-a prezentat scuzele după ce a fost eliminat de la US Open. Cum explică incidentul liderul ATP

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic şi-a prezentat scuzele, prin intermediul reţelelor de socializare, după ce a fost descalificat duminică seară de la US Open, după ce a lovit din greşeală o arbitră.

Liderul mondial din ierarhia ATP va achita o amendă de 20.000 de euro pentru că a plecat de la stadion fără să susţină o conferinţă de presă în care să explice incidentul.

Mai mult decât atât, oficialii US Open au anunţat că sârbului îi vor fi retrase toate punctele acumulte până acum în turneu şi cei 250.000 de euro strânşi până în faza optimilor.

„Întreaga situaţie m-a făcut să mă simt foarte trist, cu o senzaţie de gol. M-am interesat de cum se simte arbitrul de linie, iar turneul mi-a transmis că, slavă Domnului, se simte bine. Îmi pare extrem de rău pentru că i-am cauzat un astfel de stres. A fost atât de neintenţionat. Atât de greşit.

În ce priveşte descalificarea mea, trebuie să mă uit în interiorul meu, să iau dezamăgirea şi să transform tot acest episod într-o lecţie, necesară pentru creşterea şi evoluţia mea ca jucător şi ca persoană. Îmi cer scuze US Open şi tuturor celor asociaţi turneului pentru purtarea mea. Sunt foarte recunoscător echipei mele şi familiei pentru că îmi dau toată susţinerea, şi fanilor mei pentru că sunt mereu acolo pentru mine. Mulţumesc şi îmi pare atât de rău.”, a transmis Djokovic, prin intermediul contului său de Instagram.

Novak Djokovic l-a înfruntat în optimile US Open pe spaniolul Pablo Carreno Busta. Numărul 1 ATP a lovit nervos o minge după ce ibericul a reuşit să facă break şi să ducă scorul la 6-5 în favoarea sa. Sârbul a lovit din greşeală o arbitră, care a căzut la pământ pentru câteva secunde şi nu a putut respira.

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare