Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic, victorie cu Alex De Minaur şi calificare în semifinalele turneului de la Monte Carlo

Novak Djokovic, victorie cu Alex De Minaur şi calificare în semifinalele turneului de la Monte Carlo

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (36 de ani) l-a învins pe Alex De Minaur (25 de ani) şi este în semifinalele turneului de la Monte Carlo.

Djokovic, victorie în minimum de seturi în faţa australianului De Minaur

Novak Djokovic a trebuit să muncească din greu pentru a-l învinge, vineri, pe australianul Alex De Minaur în sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo. Sârbul s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4.

Novak Djokovic s-a apropiat la doar două victorii de a completa cea de-a treia serie de nouă titluri ATP Masters 1000. El s-a calificat în semifinalele turneului Rolex Monte-Carlo Masters pentru prima dată după triumful din 2015.

"A fost greu pentru amândoi. Este unul dintre cei mai rapizi jucători din circuit. Recuperează o mulţime de mingi pe care, în mod normal, 99 la sută dintre ceilalţi jucători nu le recuperează. Nu m-a surprins cu mai multe lovituri de passing. În special în setul al doilea, când eram în avantaj de un break", a declarat Djokovic.

Sportivul în vârstă de 36 de ani, care duminică a devenit cel mai în vârstă număr 1 din istoria clasamentului ATP, încearcă să obţină săptămâna aceasta a 41-a coroană ATP Masters 1000, un record. 

Djokovic este cel mai în vârstă semifinalist din istoria Open Era a turneului. Dacă va câştiga titlul duminică, va ajunge la 1100 de victorii în circuit. Doar Roger Federer (1.251) are mai multe victorii în Era Open.

Afla mai multe despre: tenisnovak djokovicalex de minaurmonte carlo 

viewscnt
Articole similare