Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a avut loc la Barcelona, dar este dorit de granzii din Premier League! Are o clauză de 25 de milioane de euro

Nu a avut loc la Barcelona, dar este dorit de granzii din Premier League! Are o clauză de 25 de milioane de euro

La Liga

Comentarii

Marc Cucurella (21 de ani) a crescut în celebra academie La Masia, dar nu i s-au dat şanse la prima echipă a catalanilor. El a fost cumpărat definitiv de Getafe, dar poate pleca în vară de la revelaţia sezonului din La Liga, fiind dorit de cluburi importante din Europa.

Marc Cucurella, internaţional de tineret spaniol, a fost cumpărat definitiv de Getafe, informează Hora Azulona. El era împrumutat de la Barcelona, iar clubul de lângă Madrid i-a activat opţiunea de transfer definitiv. 

Totuşi, Cucurella poate pleca în vară de la Getafe, fiind dorit de cluburi importante din Europa. Aceeaşi sursă menţionează că fundaşul stânga este dorit de Atletico Madrid, Sevilla, Tottenham, Arsenal sau Leverkusen, printre altele. Clauza de reziliere a fotbalistului, sub 25 de milioane de euro, este principalul factor de atracţie. 

Oficialii celor de la Barcelona au intituit calităţii lui Cucurella şi au introdus o clauză în transferul său. Astfel, Barca va încasa 40% dintr-un eventual transfer al fotbalistului catalan. 

Cucurella, atac dur la adresa Barcelonei: ”Credeam că lucrurile stau altfel”

”Cred că la Barcelona, care este un club uriaş, cel mai important este să câştigi. Poate din acest motiv, nu mai există deloc răbdare. Eu, în calitate de jucător crescut acolo, simt că nu am primit oportunităţile pe care le meritam. Îmi pare rău, pentru că sincer, credeam că la acest club juniorii primesc un altfel de tratament. Până la urmă însă, în fotbal este important să câştigi. Probabil mai important decât să ai răbdare să-ţi creşti jucătorii”, a spus Cucurella.

Afla mai multe despre: cucurellabarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare