Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a durat mult! Becali s-a convins şi cu el. L-a contrazis pe Toni Petrea după al doilea meci la FCSB: "Din sezonul următor schimb foaia"

Nu a durat mult! Becali s-a convins şi cu el. L-a contrazis pe Toni Petrea după al doilea meci la FCSB: "Din sezonul următor schimb foaia"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a explicat motivul pentru care Adrian Petre a fost schimbat la pauza meciului cu Gaz Metan, câştigat de FCSB cu 0-1. Declaraţiile omului de afaceri se contrazic cu cele ale noului antrenor al roş-albaştrilor, Toni Petrea, când a fost întrebat de acelaşi subiect.

”Nu mă mai intrebaţi de Adi Petre pentru că nu am timp să stau să tot dau explicaţii unuia şi altuia în perioada asta. V-am spus că după finala Cupei vreau un pic de linişte sufletească. Să comenteze fiecare ce vrea de Petre, dar dacă el a fost scos de pe teren după primele 45 de minute, atunci înseamnă cu nu a jucat bine. Care este problema lui? Nu l-am adus la echipă să dea gol din 11 metri. Din sezonul următor am zis că schimb foaia cu toţi jucătorii, nu contează numele, iar disciplina o să fie cuvântul de ordine”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

De cealaltă parte, antrenorul Toni Petrea a spus, la finalul meciului cu Gaz Metan, că Adrian Petre a făcut o mare risipă de efort, motiv pentru care a ales să-l schimbe la pauza partidei pentru a nu risca o accidentare. Mai mult decât atât, tehnicianul FCSB-ului a declarat că a avut mai multe discuţii cu tânărul atacant, în scopul de a-i găsi poziţia optimă în teren.

”Venim cu un moral bun după câştigarea Cupei. Avem de muncă, sunt multe lucruri pe care trebuie să le punem la punct. 3 schimbări, pentru că cei 2 juniori au făcut risipă mare de efort şi s-au cam sufocat, se vede că nu sunt la nivelul jucătorilor care au evoluat meci de meci. Cu Adi (n.r. – Adrian Petre) la fel, şi la meciul din Cupă a făcut o risipă de efort destul de mare. Azi a avut o evoluţie bună, dar l-am simţit cam obosit şi am zis să nu riscăm vreo accidentare. Noi discutăm cu toţi jucătorii, am avut discuţii cu Petre şi căutăm cea mai bună poziţie pentru el în teren. Moruţan este un jucător bun, cu valoare. Sper să fie de acum încolo cât mai multe victorii”, a declarat Toni Petrea pentru Telekom Sport.

Adrian Petre, atacantul naţionalei de tineret după "promovarea" lui George Puşcaş la prima reprezentativă, a ajuns la FCSB în primăvara acestui an. În cele 12 meciuri jucate pentru câştigătoarea Cupei României, a marcat doar două goluri, în multe dintre partide fiind schimbat după 45 de minute, indiferent dacă pe bancă era Bogdan Vintilă sau Toni Petrea. 

Afla mai multe despre: gigi becalitoni petreafcsbadrian petre 

viewscnt
Articole similare