Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu a fooost!". Ei sunt fotbaliştii din Liga 1 prinşi de cele mai multe ori în offside, în acest sezon

"Nu a fooost!". Ei sunt fotbaliştii din Liga 1 prinşi de cele mai multe ori în offside, în acest sezongalerie foto

Fotbal

Comentarii

A sta la limita jocului regulamentar, este cu adevărat o artă pentru fotbalişti. Cu siguranţă, cel mai cunoscut personaj, artist în arta "fentării" offside-ul a fost italianul Fillipo Inzaghi. Nu mulţi se ridică la nivelul lui "Pippo", dar şi Liga 1 are fotbaliştii săi care încearcă din greu.

Conform programului profesional de monitorizare a performanţei, InStat, care se ocupă şi de parametrii din Liga 1, s-a stabilit un TOP 5 al fotbaliştilor prinşi de cele mai multe ori în offside, în actuala ediţie de campionat.

După 28 de etape, prima poziţie a clasamentului este împărţită de portughezul celor de la FC Hermannstadt, Yazalde Pinto, şi sârbul de la Dinamo, Slavko Perovic, cu câte 17 offside-uri. 

Podiumul este completat de alţi doi atacanţi. Fotbalistul italian de origine română, legitimat la Gaz Metan Mediaş, Nicolau Dumitru, şi brazilianul lui Gică Hagi de la Viitorul Constanţa, Rivaldinho, cu câte 16 poziţii în afara jocului.

Pe locul cinci se clasează atacantul neamţ de origine ghaneză al celor de la FC Botoşani, Reagy Ofosu, cu 15 offside-uri.

Sursa foto: Facebook / FMRo - Football Manager România

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare