Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu a fost capabil!” Presa din Olanda, reacţie după după evoluţia lui Drăguşin, înlocuitorul lui Micky van de Ven la Tottenham

„Nu a fost capabil!” Presa din Olanda, reacţie după după evoluţia lui Drăguşin, înlocuitorul lui Micky van de Ven la Tottenham

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin a fost titular pentru Tottenham în meciul cu Fulham, pierdut cu scorul de 0-3.

Presa din Olanda l-a făcut praf pe Radu Drăguşin după ce a fost titular la Tottenham

Micky van de Ven a fost accidentat, iar Ange Postecoglou l-a băgat titular pe fundaşul român, dar meciul a fost unul neplăcut pentru Drăguşin. Tottenham a fost învinsă clar, scor 0-3, de Fulham, iar internaţionalul român a avut o prestaţie mai degrabă modestă.

Presa din Olanda a reacţionat imediat, susţinând că românul nu a fost în stare să-l înlocuiască cu succes pe olandezul Micky van de Ven.

„Lui Spurs i-a lipsit Van de Ven, din cauza unei accidentări, iar înlocuitorul său, Radu Drăguşin, nu a fost capabil să încline balanţa în favoarea lui. Fulham a înscris prin Muniz şi Lukic, iar apoi Tottenham a pierdut controlul jocului", au notat jurnaliştii olandezi de la Headliner.

Ce notă a primit Radu Drăguşin la primul meci titular pentru Tottenham. Înfrângere categorică pe Craven Cottage 

Radu Drăguşin a fost integralist în eşecul durerors al lui Tottenham, scor 0-3, pe terenul celor de la Fulham.

Internaţional român a avut o evoluţie modestă, fiind implicat activ - cu sau fără vină - în toate cele trei goluri marcate de către adversarii londonezi.

Conform flashscore.com, Radu Drăguşin a fost notat cu 6.3 având una dintre cele mai slabe note din echipa sa. Mai slabi au fost Brendan Johnson - 6.1, Pape Sarr - 6.0, Destiny Udogie - 6.0 şi Pedro Porro - 6.1.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare