Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu a fost o afacere aşa cum aş fi vrut”. Dezamăgirile lui Iftime legate de Ongenda şi a transferului său la Chievo

„Nu a fost o afacere aşa cum aş fi vrut”. Dezamăgirile lui Iftime legate de Ongenda şi a transferului său la Chievo

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani i-a dat drumul lui Hervin Ongenda să plece la Chievo, dar patronul clubului moldovean nu a făcut chiar tranzacţia pe care o aştepta.

Francezul în vârstă de 24 de ani, care a fost crescut de PSG, a ajuns la FC Botoşani în 2018, de la Real Murcia, în schimbul a 200 de mii de euro. 
 
„A trebuit să-i dau drumul, din motive care ţin de un parcurs real al vieţii lui, adică ofertă de la Chievo Verona, de trei ori mai mare ca a mea, mai avea şase luni la noi. Eu niciodată nu i-aş fi dat banii ăia la Botoşani, ca să fiu sincer. 
 
Nici acum, nici pentru anii viitori. Mă rog foarte tare ca el să fie întreg la cap, să fie fotbalistul Ongenda care l-au crezut mulţi, cum în cred şi cei din Verona. Să nu fie doar o mutare de impresar. Dacă nu joacă, în vară îl vedeţi iar într-o echipă de-asta, dar sper să nu fie aşa, poate are mintea la cap, nu ştiu. 
 
Nu a fost o afacere aşa cum aş fi vrut-o eu. Eu visam la milioane de euro Ongenda acum un an de zile. M-am recalibrat după meciurile proaste pe care le făcuse. 
 
Ongenda a fost un capitol interesant pentru noi, pentru marketing şi n-am pierdut financiar”, a declarat finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime.
 

Afla mai multe despre: ongendafc botosani 

viewscnt
Articole similare