Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu a fost să fie astăzi”. Leo Grozavu, neîngrijorat după înfrângerea cu CFR-ul. Ce spune despre obiectivul lui Sepsi în play-off

”Nu a fost să fie astăzi”. Leo Grozavu, neîngrijorat după înfrângerea cu CFR-ul. Ce spune despre obiectivul lui Sepsi în play-off

Superliga

Comentarii

CFR a făcut deplasarea la Sf. Gheorghe pentru a doua etapă a play-off-ului din Liga 1. Campioana s-a impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Deac în minutul 45, din penalty.

În urma partidei, Leo Grozavu nu s-a arătat prea dezamăgit de prestaţia baieţilor săi. Antrenorul lui Sepsi s-a admis înfrânt în faţa campioanei şi nu s-a lăsat prea afectat de rezultatul final.

În plus, experimentatul tehnician a recunoscut că este foarte mulţumit de prezenţa în play-off în sine şi a declarat că echipa va disputa cu toate forţele fiecare meci.

 Leo Grozavu, neîngrijorat după înfrângerea cu CFR-ul

”Nu a fost să fie astăzi, nu am ce să reproşez băieţilor ca şi atitudine. Din nefericire, atunci când joci cu o echipă de talia CFR-ului, e nevoie de mai mult de atât. Ne-am dorit să ajungem aici şi trebuie să ne obişnuim cu ritmul ăsta.

Cred că suntem pregătiţi să jucăm play-off-ul până la capăt cu aceeaşi ardoare şi aceeaşi atitudine. Şi vom vedea la final ce am reuşit să facem”, a afirmat Leo Grozavu, după înfrângerea în faţa CFR-ului.

VIDEO | Rezumat Sepsi - CFR 0-1

Afla mai multe despre: liga 1fc botoşanicfr clujbotoşani cfrleo grozavu 

viewscnt
Articole similare