Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a impresionat la Euro 2020, dar e bătaie mare pe el! Manchester City nu mai este singura mare formaţie interesată să-l transfere imediat pe Harry Kane

Nu a impresionat la Euro 2020, dar e bătaie mare pe el! Manchester City nu mai este singura mare formaţie interesată să-l transfere imediat pe Harry Kane

EURO 2020

Comentarii

Dacă Manchester United este aproape să-l aducă pe Jadon Sancho, rivala locală poate da marele tun al verii prin aducerea lui Kane. Chelsea şi PSG sunt alte două mari cluburi interesate de englez

Pep Guardiola face totul pentru a-l aduce la Manchester City pe Harry Kane, super starul lui Tottenham Hotspur.

Kane şi-a anunţat deja intenţia de a pleca de la Spurs, iar potrivit presei britanice, City este acum echipa cea mai aproape de a-i obţine semnătura. Nu va fi un transfer facil, pentru că Guardiola trebuie să plătească peste 100 de milioane de euro pentru serviciile unuia dintre cei mai buni atacanţi ai lumii.

Se pare că oficialii lui Manchester City şi-ar fi asigurat antrenorul că pentru prima dată în istoria clubului, Manchester City poate face un transfer de peste 100 de milioane de euro. Iar acesta ar urma să fie Kane, al cărui vis de a câştiga UEFA Champions League se potriveşte de minune cu intenţiile lui Guardiola. De altfel, englezii au speculat recent că City a pregătit o ofertă de 120 de milioane de euro plus doi jucători la schimb pentru atacantul englez.

PSG şi Chelsea aşteaptă la cotitură. Kane poate deveni cel mai scump englez din istorie

Chiar dacă nu a impresionat încă la turneul final al Euro 2020, Kane are profilul atacantului ideal pentru mai toate cluburile mari din fotbalul european. Recent, presa din Anglia a anunţat interesul lui Chelsea de a-l aduce pe starul rivalilor din Londra, iar acum, presa franceză scrie că PSG aşteaptă la cotitură.

Pochettino este un fan declarat al lui Harry Kane, astfel că transferul ar putea fi facilitat şi de relaţia bună dintre antrenor şi jucător. Ce aşteaptă de fapt PSG? Clubul din Capitala Franţei aşteaptă să vadă cum se va încheia telenovela Kylian Mbappe. Francezul ar putea încă ajunge la Real Madrid, iar dacă acest lucru se va întâmpla, PSG va intra serios în cursa pentru semnătura atacantului naţionalei Angliei. Potrivit presei britanice, Harry Kane ar putea deveni cel mai scump fotbalist englez transferat vreodată.

Ings, posibil înlocuitor pentru starul naţionalei Angliei

Ajuns la 28 de ani, Danny Ings nu ar reprezenta o variantă de lungă durată pentru Tottenham, dar statisticile sale din ultimele sezoane au fost pe placul conducerii londonezilor. În ultimele două stagiuni de Premier League, atacantul englez a punctat de 34 de ori în 66 de partide pentru Southampton, mai mult de o reuşită la fiecare două meciuri.

Astfel, cel puţin pe termen scurt, Danny Ings pare a fi soluţia batăilor de cap ale lui Tottenham. Printre celelalte variante luate în considerare de şefii lui Tottenham pentru a-l înlocui pe Kane se numără Patrick Bamford (Leeds), Andrea Belotti (Torino), Ollie Watkins (Aston Villa) sau Ivan Toney (Brentford), dar atacantul lui Southampton ar fi prima alegere a lui Daniel Levy.

 

Afla mai multe despre: harry kane 

viewscnt
Articole similare