Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu a jucat un minut!” Bogdan Cosmescu face praf doi jucători de naţională care nu au confirmat în străinătate: ”L-au văzut şi n-au avut speranţe”

”Nu a jucat un minut!” Bogdan Cosmescu face praf doi jucători de naţională care nu au confirmat în străinătate: ”L-au văzut şi n-au avut speranţe”

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu nu a avut milă de doi dintre jucătorii care au fost în ultimul timp în circuitul naţionalei lui Edi Iordănescu.

Bogdan Cosmescu i-a pus la punct pe Dumitrescu şi Opruţ, după revenirile în Superligă

Raul Opruţ şi Andres Dumitrescu s-au întors în România în această iarnă, deşi în vară Kortrijk, respectiv Slavia Praga au platătit sume importante (n.r.- 800.000, respectiv 850.000 de euro) în schimbul celor doi. 

Nici Opruţ, nici Dumitrescu nu au confirmat în străinătate, iar Bogdan Cosmescu este de părere că sunt şanse minime ca aceştia să mai bifeze minute pentru cluburile de care aparţin,având în vedere că au fost împrumutaţi în România.

Raul Opruţ are trei meciuri la naţionala de seniori a României, iar Dumitrescu făcut parte din lotul lăgit pentru meciul cu Israel din noiembrie 2023.

”Salutăm încă o reîntoarcere fabuloasă. El (n.r. Andres Dumitrescu), Raul Opruţ... Dumitrescu poţi să zici că este la Slavia Praga, dar măcar dacă îl împrumutau la Banik Ostrava (n.r.- echipă din prima ligă cehă). Să te întorci în România la echipa de la care ai plecat?! Raul Opruţ nu a putut să joace un minut la ultima clasată din Belgia.

Asta înseamnă că Slavia Praga l-a văzut şi nu avea nicio speranţă, pentru că dacă aveau, l-ar fi dat împrumut la Banik Ostrava sau Mlada Boleslav”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

  • Raul Opruţ a bifat doar 130 de minute pentru Kortrijk, iar Andres Dumitrescu a îmbrăcat tricoul Slaviei Praga în doar opt partide. Ambii fotbalişti au fost împrumutaţi la Hermannstadt, respectiv Sepsi, până la finele sezonului.

 

 

Afla mai multe despre: sepsihermannstadtraul opruţandres dumitrescu 

viewscnt
Articole similare