Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu". A refuzat FCSB şi a prins transferul carierei, dar a luat-o în jos. Unde joacă acum

"Nu". A refuzat FCSB şi a prins transferul carierei, dar a luat-o în jos. Unde joacă acum

FCSB

Comentarii

Vlad Dragomir (24 de ani), mijlocaş central care a făcut parte din lotul României la EURO 2019 de tineret care a ajuns până în semifinalele turneului final. FCSB l-a dorit, a preferat să meargă în Italia, iar acum cariera i-a luat-o în jos.

FCSB l-a dorit pe Vlad Dragomir, mijlocaş central care a fost crescut la Arsenal, în 2018, "nu s-a putut" face transferul. Fotbalistul a preferat să se transfere în Italia, la Perugia, dar după experienţa din "Cizmă" cariera a mers în jos.

"Nu". A refuzat FCSB şi a prins transferul carierei, dar a luat-o în jos. Unde joacă acum

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB l-a dorit pe Vlad Dragomir în trecut, dar transferul nu s-a putut face pentru că jucătorul a spus "nu". Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a dezvăluit oferta făcută şi răspunsul jucătorului.

Vlad Dragomir a preferat să semneze în Italia, cu Perugia: "Am fost cu o ofertă, nu s-a putut. A ajuns prin Italia, acum e la Pafos, joacă şi nu joacă. Acum cred că a început să joace", a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

După refuzul pentru FCSB şi după transferul la Perugia, Vlad Dragomir a semnat cu Virtus Entella în ianuarie 2021, însă după aceea a mers în jos, la Pafos, în Cipru. Ciprioţii l-au luat gratis de la Virtus Entella, în august 2021, după doar şase luni petrecute la Entella.

Vlad Dragomir mai are contract cu Pafos până în vara lui 2026, iar în acest sezon a jucat un meci şi a marcat un gol.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Dragomir în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb oferta vlad dragomirfcsb vlad dragomirvlad dragomir transfer fcsbvlad dragomir refuz fcsb 

viewscnt
Articole similare