Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a rezistat în Premier League! Un jucător se reîntoarce la Real Madrid după doar două meciuri în Anglia

Nu a rezistat în Premier League! Un jucător se reîntoarce la Real Madrid după doar două meciuri în Anglia

Real Madrid

Comentarii

Jesus Vallejo (22 de ani) a fost adus în 2015 de Real Madrid ca o mare promisiune pentru viitorul şi ca un posibil înlocuitor pentru Sergio Ramos, însă tânărul spaniol nu şi-a găsit locul pe "Bernabeu" nici după împrumutul la Eintracht Frankfurt. Împrumutat din nou, de data aceasta în Anglia, fotbalistul se va întoarce prematur în Spania.

Jesus Vallejo, fundaş central, a fost cedat de Real Madrid, sub formă de împrumut, celor de la Wolverhampton Wanderers la începutul sezonului actual. Deşi înţelegerea era până în vară, Vallejo revine în Spania încă din această iarnă, anunţul fiind făcut chiar de către antrenorul "lupilor". 

Nuno Espirito Santo a declarat într-o conferinţă de presă care sunt motivele pentru care Vallejo părăseşte campionatul Angliei: "A avut momente în care a jucat, momente în care chiar a jucat bine, dar şi momente în care nu a jucat bine. Acesta este cazul lui Vallejo. Este timpul ca el să plece şi să îşi găsească un club unde să joace pentru a progresa, pentru că talentul există", a spus tehnicianul portughez. 

  • 22 de selecţii are Jesus Vallejo în reprezentativa de tineret a Spaniei 
  • 10 milioane de euro este cota fundaşului central 
  • Cinci milioane de euro a plătit Real în 2015, atunci când l-au transferat de la Zaragoza 

Tânărul fundaş mai are contract cu Real Madrid până în 2021 şi în situaţia actuală va fi greu pentru el să îşi asigure un nou contract la echipa din capitala Spaniei. Doar 19 meciuri a bifat Vallejo în tricoul blanco, însă de cele mai multe ori prezenţele au fost în Copa del Rey. 

 

Afla mai multe despre: jesus vallejoreal madridtransfer real madrid 

viewscnt
Articole similare