Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu a venit pentru bani la Dinamo. Are foarte mulţi Lovini angajaţi în Cehia”. Replică acidă pentru Florin Lovin după ce l-a atacat pe Dusan Uhrin

”Nu a venit pentru bani la Dinamo. Are foarte mulţi Lovini angajaţi în Cehia”. Replică acidă pentru Florin Lovin după ce l-a atacat pe Dusan Uhrin

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin a revenit la Dinamo şi vrea să o salveze pe echipă de la retrogradare.

”Nu a venit pentru bani la Dinamo, el are foarte mulţi Lovini angajaţi în Cehia”. Replică acidă pentru Florin Lovin după ce l-a atacat pe Dusan Uhrin 

Mulţi au contestat venirea antrenorului în Ştefan cel Mare având în vedere situaţia ”câinilor”.

Reacţia lui Florin Lovin a fost cea mai dură! Vorbele lui Lovin nu au rămas netaxate de către oficialii lui Dinamo. Ionel Culina, ofiţerul de presă al echipei din „Ştefan cel Mare” a transmis că Dusan Uhrin nu a venit în „Groapă” pentru bani şi că în Cehia are foarte mulţi „Lovini” angajaţi.

„Aş vrea să clarific un subiect. Dusan Uhrin nu a venit pentru bani la Dinamo, Dusan Uhrin are foarte mulţi Lovini angajaţi în Cehia şi nu e cazul să răspundem specialiştilor din fotbal”, a spus Ionel Culina, ofiţerul de presă al lui Dinamo, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Rapid.

Ce a spus Florin Lovin despre Dusan Uhrin

Florin Lovin, fostul mijlocaş de la FCSB, nu înţelege cum este posibil ca Uhrin să accepte să revină la Dinamo, având în vedere problemele cu care se confruntă gruparea din Ştefan cel Mare.

"Eu nu înţeleg cum un antrenor ca Uhrin poate să se întoarcă a cincizecea oară la Dinamo cu problemele care sunt. Ori eşti mort de foame acasă, ori n-ai ce face. N-ai cum să mergi la Dinamo în momentul de faţă. Ok, n-ai nicio ofertă, dar nu te-ai săturat?

Nu mă pot gândi cum un om care stă într-o ţară cât de cât civilizată, adică nu l-ai adus din Trinidad Tobago pe Uhrin Jr... ştii bine cum te tratează lumea, ştii bine că îţi banii o dată la nu ştiu cât timp, ştii bine că sunt probleme zi de zi, n-ai echipament, n-ai hotel, n-ai mâncare, n-ai bază. Dacă îmi spune cineva mie că acest om vine la Dinamo pur sportiv pentru a se gândi la binele echipei, nu ştiu... probabil îi dă nişte bani care nu se văd", a spus Florin Lovin, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

OFICIAL | Dusan Uhrin Jr., noul antrenor de la Dinamo. Anunţul clubului din Ştefan cel Mare

Afla mai multe despre: dinamoflorin lovindusan uhrin 

viewscnt
Articole similare