Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu ai mai văzut aşe ceva! Un antrenor din Olanda va juca barajul de retrogradare împotriva echipei pe care o va antrena în sezonul viitor

Nu ai mai văzut aşe ceva! Un antrenor din Olanda va juca barajul de retrogradare împotriva echipei pe care o va antrena în sezonul viitor
Comentarii

Caz straniu în Eredivisie, în barajul pentru promovare şi retrogradare. Un antrenor va fi într-o situaţie extrem de dificilă, care îi poate în pericol viitorul loc de muncă.

Henk de Jong, în vârstă de 54 de ani, are 25 de ani experienţă în ale antrenoratului, dar niciodată nu s-a aflat într-o asemenea situaţie. În prezent, el o antrenează pe De Graafschap, care a terminat pe locul 17 în Eredivisie şi va juca în play-off-ul pentru retrogradare/promovare cu Cambuur, echipă din eşalonul secund. 

Problema este că după ce stagiunea se va încheia, de Jong va fi antrenorul celor de la Cambuur, echipă pe care a mai antrenat-o în trecut. 

În meciul tur a fost scorul de 1-1, iar miercuri seară se va juca a doua partidă, cea decisivă. Astfel, dacă De Graafschap va câştiga, şansele lui de Jong să îşi menţină actuala echipă în Eredivise rămân în viaţă, în schimb este sigur că de la anul va antrena în a doua ligă olandeză. În caz contrar, dacă Cambuur va câştiga dubla manşă, tehnicianul poate fi acuzat de suporterii lui De Graafschap de conflict de interese. 

Afla mai multe despre: henk de jongde graafschaperedivisiecambuur 

viewscnt
Articole similare