Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu am cerut luna de pe cer, dar îmi va trebui benzină să ajung la Săftica" Ce a spus Torje la revenirea la Dinamo

"Nu am cerut luna de pe cer, dar îmi va trebui benzină să ajung la Săftica" Ce a spus Torje la revenirea la Dinamo

Superliga

Comentarii

Gabi Torje (31 de ani) a sosit, ieri, în Bucureşti pentru a începe negocierile cu Dinamo.

"Nu am cerut luna de pe cer, dar îmi va trebui benzină să ajung la Săftica" Torje la revenirea în Bucureşti

Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri şi încearcă se se întărească pe ultima sută de metri. Printre alţii, Gabi Torje este aşteptat înapoi în Ştefan cel Mare.

Fostul ”câine” nu mai are echipă din aprilie, când s-a despărţit de Bandirmaspor, formaţia din divizia secundă turcă. La 10 ani de când plecase iniţial, deşi a mai fost împrumutat în 2018 în Ştefan cel Mare, Torje se pregăteşte de o revenire la Dinamo.

"Sunt liber de contract, am venit la Bucureşti ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, m-a sunat primul de dimineaţă, a zis că va discuta cu cei din conducere şi le va spune să mă contacteze. Am venit la Bucureşti, dimineaţă mă duc la antrenament, o să vorbesc şi nu cred că va fi vreo problema şi ne vom înţelege.

Nu am vorbit de vreun euro cu cineva. Eu am venit, sunt aici, nu am cerut nimic, am vrut să fiu alături de Dinamo, să îi ajut. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu am cerut luna de pe cer, nu cred că va fi o problemă să ne înţelegem. Nu mă sperie, au fost situaţii mai grele.", a declarat Gabi Torje la sosirea pe aeroport, în Bucureşti. 

Ajuns la 31 de ani şi pe final de carieră, Torje este dorit înapoi la Dinamo. Un tânăr de perspectivă cândva, care era să prindă Campionatul European din 2008 cu naţionala, fostul ”tricolor” mai este cotat la doar 350.000 de euro de transfermarkt.

Mijlocaşul ajuns la 31 de ani a mai evoluat la Dinamo în perioada ianuarie 2008 - august 2011, când a fost vândut la Udinese pentru 5 milioane de euro, şi între februarie şi iunie 2018.

În cele două perioade, Gabi Torje a strâns 141 de meciuri pentru Dinamo, club în tricoul căruia a marcat 22 de goluri şi a contribuit decisiv, prin assist-uri, la alte 28 de reuşite.

Afla mai multe despre: dinamogabi torje 

viewscnt
Articole similare