Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu am emoţii!" VIDEO | Jucătorul pregătit să debuteze pentru FCSB vrea să impresioneze: "Aşa ar fi perfect!" De ce nu se teme de Becali

"Nu am emoţii!" VIDEO | Jucătorul pregătit să debuteze pentru FCSB vrea să impresioneze: "Aşa ar fi perfect!" De ce nu se teme de Becali

Superliga

Comentarii

Transferat de la Gaz Metan Mediaş în finalul sezonului regulat, Iulian Cristea este gata de debutul la FCSB şi o face aproape sigur în calitate de titular, în condiţiile în care trupa roş-albastră se confruntă cu probleme de lot înaintea primului meci din play-off.

FCSB - Viitorul se joacă luni, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1, iar Cristea va juca în centrul defensivei.

  • Planic, Pintilii, Momcilovic, Teixeira şi Man vor lipsi cu Viitorul, dar Cristea speră ca absenţa celor 5 să nu fie simţită.

Fundaşul venit de la Mediaş spune că eventualele critici ale lui Becali nu îl sperie şi că le va accepta, dacă într-adevăr nu va juca bine. Startul perfect pentru Cristea? Victorie FCSB, fără gol primit!

"Ne aşteaptă un meci foarte greu cu o echipă a Viitorului bazată foarte mult pe posesie, pe jucători tineri. Îşi doresc şi ei, ca şi noi, să aibă mereu mingea, să paseze mult. Sperăm ca la finalul celor 90 de minute să fim noi câştigători.

Au trecut două săptămâni, eu zic că m-am acomodat destul de bine. Colegii m-au primit foarte bine, vestiarul este unit, colegii sunt foarte buni.

Nu am emoţii. emoţii sunt puţine. Este un meci important, primul meu meci la FCSB. Sper să evoluez foarte bine şi să nu dezamăgesc.

Cu Mister am mai lucrat şi la Mediaş în urmă cu şase luni. Antrenamentele sunt la fel. Ştiam cum lucrează, ştiam ce cere. Nu nimic deosebit, nu e nimic schimbat. Da, mi s-a îndeplinit un vis de când eram mic. Acum eu trebuie să confirm.

(n.r. Startul perfect ar fi) Cu victoria echipei şi să nu primim gol. Îmi doresc să marchez, dar nu este treaba mea. Eu trebuie să joc cât mai bine în spate, să recuperez cât mai multe mingi şi să nu primim gol. Avem destui jucători care marchează.

(n.r. Este foarte greu de jucat împotriva lui Ianis?) Orice adversar este greu. Nu neapărat cu Ianis. Este un jucător bun, este un jucător tânăr, tehnic. Nu este neapărat greu, pentru că nu este un atacant de careu. Pentru mine, nu este un adversar greu.

Nu mă tem (n.r. de criticile lui Becali). Doar după evoluţiile mele poate să mă critice. Dacă o să joc bine, nu are de ce şi nu are de ce să mă tem
", a declarat Iulian Cristea într-o conferinţâ de presă.

Afla mai multe despre: iulian cristeadebut 

viewscnt
Articole similare