Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu am păstrat nivelul din meciurile anterioare”. Martin Ambros, supărat după înfrângerea cu Olanda

„Nu am păstrat nivelul din meciurile anterioare”. Martin Ambros, supărat după înfrângerea cu Olanda

Handbal

Comentarii

Antrenorul României, spaniolul Ambros Martin a recunoscut meciul slab al tricolorelor şi e deja cu gândul la partida cu Spania, naţionala ţării sale.

”Azi nu a mers nimic, cum a fost în grupa D, acesta e motivul pentru care nu am păstrat nivelul din meciurile anterioare. Olanda are jucătoare bune, e una din favoritele turneului. Nu a mers apărarea, atacul şi cred că e important să jucăm mai bine. Nu ne putem permite să jucăm aşa. E pozitiv că echipa mea a luptat 60 de minute. Repriza secundă a fost cheia, noi nu am început foarte bine, iar Olanda a luat avantaj, cu încredere, şi ne-a lăsat în urmă. E foarte greu să joci aşa, în aceste circumstanţe. Am jucat foarte bine în grupa D, am venit cu 4 puncte, ne pregătim pentru Spania, dar contează recuperarea fetelor, fizic şi mental”, a spus antrenorul României.

Naţionala de handbal feminin a României a suferit duminică, la Nancy, prima înfrângere la CE din Franţa, scor 24-29 (10-11), cu reprezentativa Olandei, în primul meci din grupa principală a II-a. Olanda face 6 puncte, tricolorele rămân cu 4.

Tot duminică s-a mai disputat un meci în grupă, între Ungaria – Germania 26-25 (12-10).

Tricolorele vor juca următoarele două meciuri în 11 decembrie, cu Spania (ora 19.00) şi în 12 decembrie, cu Ungaria (19.00).

Afla mai multe despre: martin ambroshandbalnationala romaniei 

viewscnt
Articole similare