Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am practicat cel mai frumos fotbal, dar a fost eficient. Ciocul mic şi minte multă!”. Primele reacţii după o nouă victorie la limită a CFR-ului

”Nu am practicat cel mai frumos fotbal, dar a fost eficient. Ciocul mic şi minte multă!”. Primele reacţii după o nouă victorie la limită a CFR-ului

Superliga

Comentarii

CFR a făcut deplasarea la Sf. Gheorghe pentru a doua etapă a play-off-ului din Liga 1. Campioana s-a impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Deac în minutul 45, din penalty.

În urma partidei, jucătorii campioanei s-au arătat mulţumiţi de rezultat. Burcă a contribuit la prestaţia defensivă solidă a clujenilor, în timp ce Deac a transformat penalty-ul ce a adus cele trei puncte CFR-ului.

Cei doi au fost satisfăcuţi de victoria obţinută, dar nu s-au grăbit să facă socoteli, înaintea unui play-off lung încă rămas.

Primele reacţii după o nouă victorie la limită a CFR-ului

”Mi se pare cel mai greu teren să câştigi în deplasare. Dar important este că am reuşit să câştigăm în această seară. O să ne aştepte un meci foarte greu contra celor de la Craiova, pentru că probabil îşi vor juca ultima şansă contra noastră. Şi trebuie să fim pregătiţi.

Chiar dacă e un program încărcat, noi trebuie să ne facem treaba. Sincer, noi am venit pentru cele trei puncte. Este al patrulea sau al cincilea meci când jucăm din trei în trei zile, s-a acumulat oboseală şi ştiam că cele mai importante sunt punctele în această seară. Şi ne bucurăm că le-am obţinut”, a declarat Andrei Burcă.

”Ne-am chinuit, a fost un joc urât. Încă din primul minut a fost un joc de luptă. Ştiam ce ne aşteaptă şi e bine că am obţinut ceea ce ne-am propus, trei puncte. Ştiam că va fi un meci urât şi, sincer, ştiam că vom câştiga aşa, chinuit, cu 1-0, cum câştigăm noi câteodată.

În ultimii trei ani nu am practicat cel mai frumos fotbal, dar a fost eficient pe hârtie, când s-a tras linie. Şi Craiova trebuie luată în seamă, pentru că e o echipă periculoasă, cu jucători buni. Şi orice pas greşit în play-off se simte.

Ne place presiunea, ştim să jucăm pentru primul loc şi cred că aici s-a făcut diferenţa în ultimii trei ani. Ciocul mic şi minte multă! Nu e niciun secret, suntem serioşi, când venim la antrenament dăm totul şi suntem concentraţi, cred că aici se face diferenţa”, a adăugat Ciprian Deac.

VIDEO | Rezumat Sepsi - CFR 0-1

Afla mai multe despre: liga 1sepsicfr clujsepsi cfrandrei burcăciprian deac 

viewscnt
Articole similare