Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am primit explicaţii pentru neconvocarea mea” EXCLUSIV Mihai Bordeianu recunoaşte: ”Am rămas cu un gust amar!”

”Nu am primit explicaţii pentru neconvocarea mea” EXCLUSIV Mihai Bordeianu recunoaşte: ”Am rămas cu un gust amar!”

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Mihai Bordeianu a vorbit despre echipa naţională.

Mihai Bordeianu s-a născut pe 18 noiembrie 1991 în localitatea Flămânzi şi a început fotbalul la Ceahlăul în 2001. La 27 de ani a făcut pasul spre echipa naţională, după o aventură de doi ani la Dorohoi şi şase sezoane la FC Botoşani.

”E un subiect mai sensibil, mai ales ţinând cont de situaţia actuală la echipa naţională, poate acum, ghinionul lui ar fi fost norocul meu că jucând pe acelaţi post cu Creţu care a fost la ultimele convocări la echipa naţională, eu aş fi putut să fiu convocat. Normal, mi-aş fi dorit, orice jucător român sau care poate fi selecţionat îşi doreşte, dar am rămas....cu un gust amar. Acestea sunt deciziile lor şi nu pot să fac nimic mai mult decât să le respect” a mărturisit fostul mijlocaş de la CFR Cluj, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Pentru neconvocarea sa la echipa naţională, Bordeianu spune că nu a primit explicaţii: ”Nu pot să spun că am primit vreo explicaţie clară sau concretă. Am fost acolo, am văzut cum, cred că puţin, mult, cât am jucat, am încercat să dau ce e mai bun din ce pot oferi, dar astea sunt deciziile selecţionerului momentan şi nu pot să fac nimic. În vederi am fost tot timpul, nu ştiu, chiar nu aş vrea... dacă spun ceva, să iasă...Poate aş fi putut să spun mai multe, mulţi au făcut-o, dar vreau să am bunul simţ să nu comentez mai mult. Atât timp cât o să joc fotbal şi o să mă pregătesc şi o să o fac bine în primul rând la echipa de club, îmi doresc dacă selecţionerul se va uita şi la mine, îmi doresc să fiu convocat la echipa naţională.” a mai declarat mijlocaşul care evoluează acum pentru Al-Qadsiah

Mihai Bordeianu are două selecţii în prima reprezentativă a României pentru care a debutat în septembrie 2019, într-un meci cu Malta. Bordeianu a jucat timp de şase ani la FC Botoşani şi doi ani la CFR Cluj. A cucerit de două ori titlul în Liga 1 cu formaţia din Gruia. 

Afla mai multe despre: mihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare