Experiențe împreună.
You are here:

„Nu am realizat”. Cum s-a schimbat viaţa lui Miron după transferul la FCSB | EXCLUSIV

„Nu am realizat”. Cum s-a schimbat viaţa lui Miron după transferul la FCSB | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

George Miron rămâne cu picioarele pe pământ după transferul la FCSB. Proaspăt întors cu FC Botoşani din cantonamentul din Antalya, fundaşul e pregătit să dea totul pentru a intra cu moldovenii în play-off, iar apoi să facă joncţiunea cu gruparea roş-albastră.

Moldovenii s-au întors cu bilanţ pozitiv din stagiul de pregătire din Turcia. Trei victorii şi două înfrângeri, aşa a terminat cantonamentul echipa lui Marius Croitoru. Cu botoşănenii s-a întors şi viitorul jucător al vicecampioanei României, Andrei George Miron.

„(Despre meciul cu Chindia)
Mergem la Ploieşti să câştigăm, nu ne gândim la altceva, pentru că dacă vrem să prindem play-off-ul, trebuie să câştigăm neapărat”, 
a declarat Andrei George Miron, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Miron va ajunge la FCSB la finalul sezonului regular. FC Botoşani nu va primi niciun ban pentru transferul fundaşului, dar păstrează 30% dintr-un viitor transfer. La FCSB,  Miron va primi un salariu de peste 10.000 de euro.

„(Cum ţi s-a schimbat ţie viaţa după ce ai semnat cu FCSB?)
Deocamdată nu s-a schimbat deloc, pentru că nu am realizat nimic. Când o să mă duc la FCSB să demonstrez că am valoare şi să câştig ceva cu FCSB, atunci pot spune că am realizat ceva în viaţă. 

(Vei trage şi mai mult în aceste ultime patru meciuri la Botoşani?)
Normal, pentru că îmi doresc foarte mult să prind playofful cu această echipă. Şi pentru mine înseamnă o performanţă”
, a completat în acelaşi interviu fundaşul central de 25 de ani. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe