Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu au câştigat nimic”. Nistor, acid la adresa medieşenilor. Ce spune mijlocaşul Craiovei despre lupta la titlu | VIDEO

„Nu au câştigat nimic”. Nistor, acid la adresa medieşenilor. Ce spune mijlocaşul Craiovei despre lupta la titlu | VIDEO
Comentarii

Autor al unei pase de gol în victoria Craiovei, scor 2-1, cu Gaz Metan, Dan Nistor le-a răspuns medieşenilor, care au pus succesul gazdelor pe seama erorilor de arbitraj. În urma victoriei de pe Ion Oblemenco, oltenii sunt acum pe primul loc, 26 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj.

Până la următorul meci de campionat, cel cu FCSB, pe U Craiova o aşteaptă meciul din sferturile Cupei României, cu Poli Iaşi. Partida din Copou e programată miercuri, de la ora 20:30 şi va putea fi urmărită în direct, pe Telekom Sport 1. 

„Suntem foarte bucuroşi, dar e doar prima etapă din play-off. Mai avem nouă meciuri foarte grele, iar începând de mâine dimineaţă ne vom gândi la meciul din Cupă. 

(Aveţi forţa să duceţi lupta până la final?)
Eu cred că da, dar vom vedea. Avem o echipă bună, jucăm un fotbal frumos. Cred eu că am avut destule ocazii azi, a fost un fotbal frumos şi cred că am meritat să câştigăm.

(Ce s-a întâmplat după pauză?)
Nu pot să zic că a fost o cădere. Am jucat la rezultat, ne-am retras un pic şi am vrut să jucăm pe contraatac. Ne bucurăm că s-a terminat aşa şi am câştigat cele trei puncte.

Nu mă interesează ce spun adversarii, punctele sunt la noi, iar ei nu au câştigat nimic”, a declarat Dan Nistor la finalul meciului U Craiova - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. 

Afla mai multe despre: nistorcraiovatitlugaz metan 

viewscnt
Articole similare