Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu avem nicio scuză dacă nu vom câştiga!” Dică îşi pune în gardă jucătorii: „Cei de la Voluntari, în ultima perioadă, au făcut jocuri bune”

„Nu avem nicio scuză dacă nu vom câştiga!” Dică îşi pune în gardă jucătorii: „Cei de la Voluntari, în ultima perioadă, au făcut jocuri bune”

Superliga

Comentarii

Dică îşi pune în gardă jucătorii înaintea confruntării din campionat cu FC Voluntari. Deşi adversarii ocupă ultima poziţie în clasamentul Ligii 1, antrenorul FCSB spune că jocul ilfovenilor s-a îmbunătăţit în ultima perioadă.

„Chiar dacă întâlnim echipa de pe ultimul loc, consider că vom avea o partidă grea mâine seară, cei de la Voluntari în ultima perioadă au făcut jocuri bune, mai ales în ultima etapă când au reuşit să câştige contra celor de la Chiajna.

Sunt o echipa care in acest moment arata bine fata de inceputul campionatului si va fi o partida foarte grea.

Este foarte importantă această victorie pentru că în momentul când reuşeşti să câştigi acest meci poţi ajunge din nou pe primul loc şi asta este un motiv în plus mâine seară să dăm totul ca să reuşim să câştigăm.

Nu avem nicio scuză dacă nu vom câştiga.

5 jucători accidentaţi, doi suspendaţi deci în total sunt 7 jucători, dar asta este, avem şi ghinion din punctul ăsta de vedere.

Îmi doresc ca echipa mea să fie cât mai ofensivă, să reuşească să marcheze cât mai multe goluri, să îşi creeze ocazii, asta nu înseamnă că neglijez faza defensivă”, a spus Nicolae Dică la o conferinţă de presă.

Partida FCSB - FC Voluntari se va disputa, sâmbătă, ora 21.00 şi va fi transmisă la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare