Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu cred că pleacă!" Junior Morais le dă fanilor FCSB cea mai bună veste

"Nu cred că pleacă!" Junior Morais le dă fanilor FCSB cea mai bună veste

Superliga

Comentarii

FCSB a reluat pregătirile pentru noul sezon şi jucătorii lui Nicolae Dică sunt determinaţi să nu mai lase titlul să le scape printre degete.

Brazilianul Junior Morais spune că indiferent cât se vor întări rivalele, FCSB trebuie să se considere favorită la titlu şi să nu mai facă paşi greşiţi, după trei sezoane în care titlul a ajuns la alte echipe din Liga 1.

"E greu, dar trebuie să ne pregătim pentru a ajunge în cea mai bună formă la începutul campionatului şi în Europa League. Ne pregătim bine, antrenamentele fizice nu sunt aşa de tari, sunt bune, să ne aute să fim ok în campionat.

Trebuie să câştigăm (n.r. titlul). Anul trecut nu a ieşit cum ne-am dorit noi, dar acum trebuie să ne concentrăm cât mai mult, să ajungem cât mai sus.

Edi Iordănescu e un antrenor bun, care a demonstrat în Liga 1, dar nu trebuie să ne gândim la alte echipe, trebuie noi să ne facem treaba
", a declarat Junior Morais.

Mulţumit de transferuri şi convins că Budescu rămâne

Fundaşul a comentat şi venirile lui Kamer Qaka şi Olimpiu Moruţan, dar a vorbit şi despre situaţia lui Constantin Budescu, care în opinia brazilianului va continua la FCSB şi în sezonul viitor, în ciuda problemelor avute în ultimul timp cu conducerea clubului.

"(n.r. Qaka şi Moruţan) Sunt jucători care au demonstrat în Liga 1, trebuie să demonstreze şi aici ce au demonstrat la echipele unde au fost.

Budescu nu cred că pleacă! Azi vine şi începe antrenamentele de mâine. Cel mai bine e să râmână
!", a mai declarat fundaşul stânga al FCSB.

Încep emoţiile! FCSB şi Viitorul îşi află adversarele din Europa League. Când e tragerea la sorţi şi cum arată urnele



 

Afla mai multe despre: budescumoraisfcsb,  

viewscnt
Articole similare