Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu credeam că se va ajunge în anul 2020 la aşa ceva!" Ioan Andone, luat prin surprindere de Coronavirus! Soluţia pentru reluarea Ligii 1

"Nu credeam că se va ajunge în anul 2020 la aşa ceva!" Ioan Andone, luat prin surprindere de Coronavirus! Soluţia pentru reluarea Ligii 1

Superliga

Comentarii

Ioan Andone (60 de ani) a fost luat prin surprindere de rapiditatea cu care s-a răspândit Coronavirusul în toată lumea. În acest context, expertul Telekom Sport spune că "trebuie să uităm de tururile preliminare" din cupele europene, dar are soluţia pentru cazul în care se va mai relua fotbalul în România.

Coronavirusul a dat peste cap toată lumea, iar fotbalul e direct afectat. Majoritatea campionatelor s-au oprit în toată lumea şi nu se ştie exact când şi dacă se vor mai relua. Cupele europene vor fi şi ele afectate.

Legenda dinamovistă spune că dacă totul se va rezolva într-o lună va fi totul ok din punct de vedere competiţional: "De tururi preliminarii trebuie să uităm. Putem să întrerupem, promovăm două echipe din liga a doua şi facem un campionat cu 16 echipe. Trebuie să dai nişte decizii cât de cât fair play, dar oricum nu e corect. Vom vedea ce se va întâmpla, şi mai ales când se va putea relua campionatul. Dacă se întâmplă într-o lună e ok. Nu credeam că se va ajunge în anul 2020 la aşa ceva. Trebuie oprită cumva pandemia asta", a spus Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Tot fotbalul din România s-a oprit din cauza pandemiei de Coronavirus.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare