Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu dădeai şi tu pas să stau liniştit!". Mihai Stoica şi Octavian Popescu, schimb de replici

"Nu dădeai şi tu pas să stau liniştit!". Mihai Stoica şi Octavian Popescu, schimb de replici

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) l-a "urecheat" pe Octavian Popescu (18 ani), pe Instagram, pentru că a irosit o şansă foarte mare de gol în partida cu Farul (1-0), când nu i-a pasat lui Florin Tănase care era liber în faţa porţii şi a preferat să tragă el, pe lângă buturi.

"Nu dădeai şi tu pas să stau liniştit!". Mihai Stoica şi Octavian Popescu, schimb de replici pe Instagram

FCSB s-a impus cu 1-0 în faţa Farului, la Ovidiu, într-un meci în care elevii lui Edi Iordănescu au ratat mai multe ocazii de se desprinde. Una dintre ele a fost ratată de Octavian Popescu, care a preferat un şut pe lângă poartă în locul unei pase către Florin Tănase, care era liber şi putea marca lejer.

Mihai Stoica l-a "taxat" pe Instagram pe Octavian Popescu, în comentarii la o poză din timpul meciului postată de fotbalistul roş-albaştrilor. "Nu-i dădeai şi tu pas lui Florin Tănase să stau liniştit", a comentat Mihai Stoica. "Mă revanşez duminică", a replicat şi Octavian Popescu.

Octavian Popescu a marcat patru goluri în 860 de minute jucate în 13 meciuri din toate competiţiile acestui sezon alături de FCSB.

  • Meciul FC Voluntari - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, în etapa a 15-a din Liga 1.

FCSB a legat opt victorii la rând în toate competiţiile cu Edi Iordănescu pe bancă. Roş-albaştrii au câştigat cu Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), CS Hunedoara (5-3, în Cupă), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), CS Mioveni (3-0), FC Argeş (2-1) şi Farul (1-0).

 

 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaoctavian popescufcsbreplici 

viewscnt
Articole similare