Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu degeaba îl vor Real Madrid, Barcelona şi Manchester City. Jovic a recidivat şi a marcat un super gol la Milano

Nu degeaba îl vor Real Madrid, Barcelona şi Manchester City. Jovic a recidivat şi a marcat un super gol la Milano

UEFA Europa League

Comentarii

Luka Jovic a marcat primul gol al meciului Inter Milano - Eintracht Frankfurt. A fost al 22-lea gol în acest sezon pentru sârb în tricoul germanilor.

Jovic a deschis scorul la Milano printr-o super execuţie şi a reuşit al 31-lea său gol pentru Eintracht Frankfurt în 62 de partide. Sârbul are o medie de 1 gol marcat la două meciuri jucate, iar în 2019 a marcat de 22 de ori în 35 de partide pentru gruparea germană. 

 

 

Luka Jovic a venit la Eintracht sub formă de împrumut de la Benfica Lisabona. Vârful în vârstă de 21 de ani a crescut la Academia clubului Steaua Roşie Belgrad, club pentru care a debutat în 2014.

Comparat cu Darko Pancev şi Radamel Falcao, cel care-i serveşte şi drept idol, Jovic a intrat în atenţia unor cluburi mari din Europa, precum Real Madrid, Eintracht Frankfurt sau Manchester City.

Vârful născut la Bijelijina în Bosnia este cel mai tânăr marcator din istoria marelui derby al Serbiei, Steaua Roşie - Partizan. Luka a marcat la 16 ani, 9 luni şi 25 zile şi a bătut recordul lui Dejan Milovanovic.

Afla mai multe despre: luka jovic 

viewscnt
Articole similare