Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu doar Barcelona vrea să cumpere de la PSG, ci şi invers! Campioana Franţei, gata să facă o ofertă pentru un "greu" de pe Camp Nou

Nu doar Barcelona vrea să cumpere de la PSG, ci şi invers! Campioana Franţei, gata să facă o ofertă pentru un "greu" de pe Camp Nou

PSG

Comentarii

Samuel Umtiti (26 de ani) a fost trecut pe lista de plecări de FC Barcelona, dar campionul mondial francez e în continuare bine cotat şi nu duce lipsă de oferte. Manchester United s-a însris pe listă, dar Umtiti s-ar putea întoarce în ţara natală.

Umtiti e la mare căutare după ce s-a anunţat că Barcelona vrea să-l vândă, preferându-l pe Clement Lenglet (24 de ani) în locul său. PSG e foarte atentă la situaţia fundaşului francez, pe care îl percepe drept înlocuitorul perfect pentru Thiago Silva (35 de ani), căpitanul de pe Parc des Princes care rămâne fără contract în vară. Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, îl place pe Umtiti şi PSG ar putea face o ofertă de cumpărare a acestuia.

Accidentările i-au măcinat cariera lui Samuel Umtiti la FC Barcelona şi, chiar dacă de la venirea lui Quique Setien părea că va juca din nou cu regularitate, francezului i-a fost arătată uşa pe Camp Nou. Sport scrie că Umtiti poate ajunge la PSG, care l-a ales drept urmaşul lui Thiago Silva pe Parc des Princes, conform sursei citate.

Preţul "de pornire" a lui Samuel Umtiti este de 30 de milioane de euro, o sumă convenabilă pentru şefii lui PSG, scrie Sport. Totuşi, şefii din capitala Franţei vor trebui să ducă muncă de convingere cu Umtiti, care nu vrea să plece de la FC Barcelona. Astfel, nu doar Barcelona ar putea transfera de la PSG, ci şi invers. Catalanii îi vor pe Neymar şi Kurzawa, iar Umtiti ar putea ajunge la Paris, aceeaşi soartă putând să o aibă şi Antoine Griezmann.



Edinson Cavani, Thiago Silva, Thomas Meunier sau Layvin Kurzawa sunt jucătorii cărora le expiră, în vară, contractele cu PSG.

Afla mai multe despre: fc barcelonasamuel umtitipsgoferta 

viewscnt
Articole similare