Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu doar FCSB transferă de la Viitorul. Clubul din Liga 1 care a confirmat tratativele pentru un fotbalist al lui Hagi: ”Aşa am înţeles!”

Nu doar FCSB transferă de la Viitorul. Clubul din Liga 1 care a confirmat tratativele pentru un fotbalist al lui Hagi: ”Aşa am înţeles!”

Farul Constanța

Comentarii

Andreas Calcan nu va mai rămâne la Viitorul Constanţa, dar are şanse să rămână în Liga 1, la FC Botoşani.

Valeriu Iftime a confirmat într-o discuţie cu Pro Sport interesul echipei sale pentru transferul lui Andreas Calcan de la Viitorul Constanţa.

Andreas Calcan poate ajunge la FC Botoşani

Mijlocaşul nu va mai rămâne la echipa lui Gică Hagi, iar Iftime şi Leo Grozavu vor să-l transfere la FC Botoşani: ”Acest jucător ne interesează pe amândoi şi o să încercăm să îl aducem la FC Botoşani. Vom vedea acum şi dacă o să reuşim să îl transferăm. Noi ne dorim să prindem play-off-ul în cele patru etape care ne-au mai rămas de jucat din sezonul regulat. Calcan nu a făcut deplasarea cu Viitorul în Antalya. Aşa am înţeles” a declarat preşedintele botoşănenilor pentru sursa citată.

În vârstă de 25 de ani, Andreasc Calcan a fost şi în atenţia celor de la FCSB în 2015. El a ajuns să joace în Olanda la Willem Tilburg, Dordrecht şi Almere City. Din 2019 s-a transferat la Viitorul Cosntanţa, echipă alături de care a cucerit Cupa României în sezonul 2018-2019.

5 goluri în 18 meciuri are Andreas Calcan pentru gruparea pregătită de Hagi. 

Afla mai multe despre: andreas calcanfc botoşaniliga 1 

viewscnt
Articole similare