Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e banc. Campionatul naţional de polo feminin are două campioane. În ligă sunt... trei echipe :) Singurul club care n-a luat medalie

Nu e banc. Campionatul naţional de polo feminin are două campioane. În ligă sunt... trei echipe :) Singurul club care n-a luat medalie

Alte sporturi

Comentarii

Federaţia România de Polo a decis să suspende campionatele la masculin şi feminin, din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă la masculin situaţia n-a fost complicată, la polo feminin s-a găsit o rezolvare inedită.

România oferă o situaţie rar întâlnită în sportul mondial. Federaţia Română de Polo a decis să încheie campionatul, din cauza pandemiei. Ceva probleme au apărut la polo feminin. Steaua şi Rapid erau la egalitate de puncte, astfel că FRP a decis să le dea titlul ambelor echipe. Însă în campionatul naţional de polo feminin sunt doar... trei echipe. Singura care a ”scăpat” nepremiată a fost Dinamo, aflată pe ultimul loc în clasament.

Situaţia a fost ceva mai simplă în Superliga Naţională de Polo Masculin. Steaua avea 12 puncte avans faţă de CSM Oradea şi a fost declarată campioană. Orădenii aveau însă două partide în minus şi s-au declarat nemulţumiţi de decizie, pe care au anunţat că o vor contesta.

Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: polo 

viewscnt
Articole similare