Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e bine". Fotbalistul cu clauză uriaşă, cădere liberă! "Perla" era pariul lui MM, dar a dispărut | EXCLUSIV

"Nu e bine". Fotbalistul cu clauză uriaşă, cădere liberă! "Perla" era pariul lui MM, dar a dispărut | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Una dintre "perlele" de la FCSB e în cădere liberă. Adrian Niţă (18 ani), fotbalistul care a jucat pentru echipa mare a roş-albaştrilor, e în scădere deşi a arătat calităţi foarte bune în meciurile jucate în Liga 1 şi Cupa României. "Nu e bine", a anunţat Mihai Stoic la Telekom Sport.

"Nu e bine". Fotbalistul cu clauză uriaşă, cădere liberă! "Perla" era pariul lui MM, dar a dispărut | EXCLUSIV

FCSB şi-a dezvoltat foarte mult academia în ultimii ani şi a început să producă sau să cumpere fotbalişti de mare viitor. Un caz este cel al lui Adrian Niţă, jucătorul de 18 ani care a debutat pentru echipa mare a roş-albaştrilor după ce a impresionat la antrenamente şi a arătat calităţi foarte bune.

Doar că fotbalistul se află în scădere în momentul de faţă şi "nu e bine". Adrian Niţă, fotbalist de bandă, a fost împrumutat la Unirea Constanţa în septembrie 2021 şi Mihai Stoica, expertul Telekom Sport, a dezvăluit că acesta bate pasul pe loc sau chiar coboară nivelul pe care l-a arătat în partidele jucate la seniori.

"Uite că... Niţă, Niţă pe care toată lumea îl vedea ca un jucător care va avea viitor nu e bine. Bate pe loc, coboară. Şi mediul contează. Una e să te pregăteşti cu prima echipă", a declarat Mihai Stoica, managerul general al FCSB, în direct la Telekom Sport.

Adrian Niţă a jucat 11 meciuri pentru Unirea Constanţa în Liga 2, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol în 594 de minute strânse pe teren. La FCSB, Niţă a jucat 517 minute în 12 partide şi şi-a trecut în cont un assist, dar roş-albaştri au ales să-l împrumute după ce acesta a scăzut nivelul prestaţiilor.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Niţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu are Adrian Niţă în palmares, Cupa României cu FCSB în 2021

Adrian Niţă era pariul lui Mihai Stoica

În vara lui 2019, Mihai Stoica avea doar cuvinte de laudă despre Adrian Niţă, căruia îi prevedea un viitor extrem de frumos în fotbal, având în vedere calităţile sale. MM credea că Niţă va fi urmaşul lui Dennis Man. Mai mult, Adrian Niţă a fost primul fotbalist din lotul roş-albaştrilor căruia Gigi Becali (63 de ani) i-a pus clauză de reziliere de 150 de milioane de euro.

”Pe Niţă îl văd ca pe cea mai mare speranţă a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic şi decât Ianis Stoica. Niţă va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Aşa cum am spus de Man, când nu-l ştia nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, aşa zic şi acum. O să auziţi de el”, a spus MM Stoica, înainte de plecarea roş-albaştrilor spre Spania.

Afla mai multe despre: adrian nitamihai stoicafcsbperlagigi becali 

viewscnt
Articole similare