Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e cazul să-i dau eu sfaturi!" VIDEO | Reacţia Simonei Halep când a fost întrebată de Mihaela Buzărnescu. Meci de foc pentru "Miki"

"Nu e cazul să-i dau eu sfaturi!" VIDEO | Reacţia Simonei Halep când a fost întrebată de Mihaela Buzărnescu. Meci de foc pentru "Miki"

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) va deschide confruntarea României cu Cehia, din sferturile Grupei Mondiale FED Cup, cu o partidă de foc în faţa primei rachete a gazdelor: Karolina Plskova (5 WTA).

Miki spune că nu are nicio problemă cu faptul că va intra în scenă cu cel mai greu meci şi speră să deschidă drumul echipei României spre o victorie răsunătoare în faţa deţinătoarei trofeului.

"Eram pregătită pentru orice, important este să aducem un rezultat cât mai bun la finalul acestor zile şi pentru fiecare dintre noi este acelaşi feeling înaintea începerii partidei, aşa că sunt ok cu tragerea la sorţi.

(n.r. Karolina Pliskova) Este o jucătoare avantajată pe suprafeţele rapide, dar când am jucat contra ei la Wimbledon am fost foarte aproape să câştig acel meci şi asta îmi dă încredere şi motivaţie pentru meciul de mâine. Şi eu mă adaptez foarte bine la orice suprafaţă şi hardul este una din suprafeţele mele favorite.

Nu este o suprafaţă foarte uşoară, dar trebuie să ne adaptăm şi vom vedea rezultatul la final", spune Buzărnescu.

Căpitanul echipei României, Simona Halep, e convinsă că Mihaela se va descurca foarte bine în faţa Pliskovei şi spune că nu e nevoie ca ea să-i dea sfaturi înainte de meci.

"Cred că e destul de matură şi ştie foarte bine ce are de făcut. Nu e cazul să-i dau eu sfaturi. Doar îi doresc succes şi să fie pozitivă", a spus Halep.

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu sunt cele două jucătoare care vor reprezenta România în partidele de simplu, în timp ce Irina Begu şi Monica Niculescu vor juca în meciul de dublu.

Pentru Cehia vor intra în teren Karolina Pliskova şi Katerina Siniakova la simplu, in timp ce la dublu vor juca Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova.

Programul confruntării Cehia - România din FED CUP.

Ziua 1 - sâmbătă, 9 februarie, de la 14:00

  • Meciul 1: Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu;

Urmat de

  • Meciul 2: Katerina Siniakova - Simona Halep;

Ziua 2 - duminică, 10 februarie, de la 14:00

  • Meciul 3: Karolina Pliskova - Simona Halep;

Urmat de

  • Meciul 4: Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu;

Urmat de:

  • Meciul 5: Siniakova/Krejcikova vs Begu/Niculescu;

ACUM LIVE | Conferinţă de presă înainte de Cehia - România din FED Cup. Cu cine joacă Halep & Co şi programul confruntării --> http://bit.ly/2teGULM Meciul se vede în direct pe Telekom Sport, sâmbătă (14:00) şi duminică (14:00). Karolina Pliskova, cea mai frumoasă declaraţie cu putinţă! Ce a spus rivala lui Halep despre Simona ---> https://goo.gl/vCjB79 Simona Halep, declaraţie superbă înaintea duelului cu Cehia ---> https://goo.gl/DgdkJM

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, February 8, 2019

 

Afla mai multe despre: halepbuzarnescufed cup 

viewscnt
Articole similare