Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e glumă! FCSB îsi reia pregătirile. Gigi Becali vrea ca jucătorii săi să se antreneze în această perioadă

Nu e glumă! FCSB îsi reia pregătirile. Gigi Becali vrea ca jucătorii săi să se antreneze în această perioadăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Nu mai e loc de glumă! Gigi Becali vrea să-şi vadă jucătorii la antrenamente şi a anunţat deja reunirea lotului.

Prevăzută iniţial pentru 16 aprilie, reunirea FCSB-ului se produce mai devreme.

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali şi-a anunţat jucătorii că trebuie să se prezinte la antrenamentele echipei, sub comanda staffului condus de Bogdan Argeş Vintilă (antrenor principal) şi Marius Dima (preparator fizic).

Cel mai probabil, jucătorii vor fi împărţiţi în două grupe şi vor face antrenamentele tipice unei pregătiri fizice pentru a-şi păştra tonusul muscular. Ei vor păstra o anumită distanţă între ei şi nu vor lua masa împreună. De asemenea, este exclusă utilizarea mingii, pentru a evita contactul direct între fotbalişti. 

Din informaţiile Telekom Sport, există varianta ca lotul FCSB-ului să se antreneze separat, în două grupe de câte 11 jucători, pentru a evita aglomeraţia unui antrenament normal, interzis în această perioadă ca urmare a pericolului declanşat de pandemia de coronavirus.

De asemenea, există informaţii că inclusiv patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali va asista la o parte dintre antrenamentele grupării antrenate de Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbantrenamente 

viewscnt
Articole similare