Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e glumă. Maria Şarapova a anunţat că se simte singură în izolare şi şi-a făcut public numărul de telefon

Nu e glumă. Maria Şarapova a anunţat că se simte singură în izolare şi şi-a făcut public numărul de telefon

Tenis

Comentarii

Fosta mare jucătoare de tenis, retrasă la începutul acestui an, şi-a şocat cunoscuţii şi fanii, după ce şi-a dat numărul de telefon pe Instagram

Depărtarea de terenul de tenis a făcut-o pe Maria Şarapova să se simtă singură în izolare. În vârstă de 32 de ani, frumoasa rusoaică a postat pe Instagram un mesaj în care îşi face public numărul de telefon şi îi invită pe fani să îi scrie mesaje şi să îi spună cum se simt. În final, Şarapova anunţă amuzată: "Orice reţetă bună este binevenită". Textul este însoţit ţi de acelaşi mesaj, în variantă video. Stabilită în Florida, Şarapova a dat numărul de telefon 310-564-7981. Peste 300.000 de oameni au văzut mesajul în câteva ore.

 

 

Maria Şarapova  a pus capăt unei cariere fabuloase în tenis în ianuarie anul acesta. În 19 ani pe terenuri, rusoaica a câştigat peste 38 de milioane de dolari numai din premii, iar palmaresul sportiv este şi el unul impresionant: 36 de turnee câştigate, dintre care 5 de Grand Slam. Şarapova a cucerit fiecare dintre cele patru trofee de Grand Slam.

Afla mai multe despre: şarapovasharapovasinguratelefoninstagram 

viewscnt
Articole similare