Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e Guardiola! Antrenorul de top pe care Joan Laporta îl vrea la Barcelona. Lovitură de teatru!

Nu e Guardiola! Antrenorul de top pe care Joan Laporta îl vrea la Barcelona. Lovitură de teatru!

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta ar putea produce o mare surpriză la Barcelona. Spaniolii susţin că proiectul său ar putea trece prin mâinile unui super antrenor.

Varianta Pep Guardiola, prima vehiculată de presa internaţională, pare să-şi piardă din putere. Laporta l-ar dori pe Guardiola la Barcelona, dar Pep nu pare să creadă în ”ciorba reîncălzită”. Prin urmare, tehnicianul spaniol i-ar fi mărturisit lui Laporta că îl va susţine în alegeri, dar nu ar accepta să revină ca antrenor pe Camp Nou.

Laporta s-a mişcat însă rapid, susţine jurnalistul Eduardo Inda. Potrivit acestuia, omul pe care Laporta încearcă să-l convingă acum să preia Barcelona este Jurgen Klopp, tehnicianul lui FC Liverpool.

Germanul este greu de ”rupt” de pe Anfield, dar Laporta vrea să-şi joace cartea până la capăt. Klopp este un antrenor cu rezultate, un nume mare în fotbalul actual, care ar putea fi tentat de noul proiect de la Barcelona, care va începe probabil de la zero. Iar Laporta crede că Barca are nevoie de un antrenor capabil să reformeze o echipă care nu va mai beneficia de serviciile aceluiaşi Lionel Messi mai devreme sau mai târziu.

”Laporta nu e decis dacă va candida sau nu. Şi asta pentru că depinde anunţul său de o eventuală înţelegere cu unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii. Este vorba despre Jurgen Klopp” a anunţat Eduardo Inda, în cadrul emisiunii El Chiringuito din Spania.

Afla mai multe despre: joan laportajurgen klopp 

viewscnt
Articole similare