Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e în regulă ce s-a întâmplat”. Mihai Stoica, revoltat de situaţia unui titular de la FCSB: ”A fost în Thassos să facă o poză şi s-a întors” | EXCLUSIV

”Nu e în regulă ce s-a întâmplat”. Mihai Stoica, revoltat de situaţia unui titular de la FCSB: ”A fost în Thassos să facă o poză şi s-a întors” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica s-a arătat indignat de faptul că Ştefan Târnovanu a fost convocat la două reprezentative ale naţionalei României, dar nu a bifat niciun minut. În schimb, Louis Munteanu a jucat la tineret, după ce a stat în tribună la naţionala mare.

Echipele de club şi-au încheiat sezonul conpetiţional 2022-2023, dar nu şi jucătorii de club.

Unii dintre aceştia, cei mai valoroşi, au continuat să joace şi la naţională, aşa cum a fost şi în cazul tricolorilor, care au decis să-şi reprezinte ţara cum pot ei mai bine.

Prima reprezentativă a României a jucat în preliminariile pentru Campionatul European din 2024, în timp ce România U21 participă la EURO 2023.

Un caz special îl are în vedere pe Ştefan Târnovanu. Portarul FCSB-ului a fost convocat la naţionala mare, dar în meciurile cu Kosovo şi Elveţia a fost rezervă, titular în poartă fiind rapidistul Horaţiu Moldovan.

Aşadar, după ce nu a prins niciun minut de joc la prima reprezentativă, situaţia nu s-a îmbunătăţit pentru Târnovanu nici la tineret.

În primul meci al tricolorilor lui Săndoi de la EURO, cu Spania, a apărat Mihai Popa, goalkeeper-ul Voluntariului, semnat între timp de Torino.

Mihai Stoica, scos din sărite de situaţia unui titular de la FCSB: ”Nu e în regulă ce s-a întâmplat” | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a comentat această situaţie şi a precizat că nu este normal aşa ceva.

”Târnovanu nu a avut vacanţă, a fost în Thassos să facă o poză şi s-a întors. Nu prea e ok că nu a jucat deloc la naţionale, dar asta e situaţia.

El a ieşit pe la încălzire, dar nu a jucat niciun minut. Putea să nu meargă cu echipa mare şi să rămână cu tineretul. 

Louis Munteanu (n.r. fără minut la naţionala mare, titular la U21) a jucat, atacant, a putut să joace, dar nu a putut Târnovanu, care e portar.

Dacă el apăra la tineret, mi se părea ok, chiar dacă a fost cu echipa mare. Dacă l-au vrut al doilea portar pe Târnovanu, înseamnă că îl consideră la echipa mare mai bun pe el decât pe Popa. 

Când s-a întors, trebuia să apere la tineret. Nu e în regulă ce s-a întâmplat, doar să se antreneze cu echipa de seniori, apoi doar să se antreneze cu echipa de tineret”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Rămâne de văzut dacă Ştefan Târnovanu va prinde măcar un minut de joc la România U21 în cadrul EURO 2023.

Afla mai multe despre: fcsbechipa nationalaromania u21stefan tarnovanumihai stoica 

viewscnt
Articole similare