Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu e niciun secret. Era visul său!". Cu ce club voia Lewandowski să semneze înainte de transferul la Bayern. Dorinţa i s-ar putea îndeplini în vară

"Nu e niciun secret. Era visul său!". Cu ce club voia Lewandowski să semneze înainte de transferul la Bayern. Dorinţa i s-ar putea îndeplini în vară

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski (32 de ani) mai are contract cu Bayern pânâ în vara lui 2023, dar e tentat să plece de la noua şi vechea campioană a Germaniei. Polonezul e tentat de o mutare în LaLiga sau Premier League.

Lewandowski se află de 11 ani în Bundesliga. Dortmund l-a adus din Polonia, în 2010, iar în 2014 a semnat cu Bayern Munchen şi de atunci joacă pentru bavarezi. Polonezul simte nevoia unei schimbări, iar agentul său, Pini Zahavi, l-a propus pe la mai multe cluburi mari din Europa. Deşi PSG a intrat pe fir, se pare că Lewa e tentat doar de o mutare în LaLiga sau Premier League.

Înainte de transferul la Bayern, Lewandowski a fost aproape de Real Madrid, iar fostul său agent, Cezary Kucharski a vorbit pe această temă în contextul informaţiilor că atacantul polonez ar vrea să plece de pe Allianz Arena.

"Când l-am adus pe Robert în Germania, planul era aşa: Dortmund, Bayern, Spania, USA. Nu e niciun secret că Real Madrid era visul său. Dar cluburile din Spania au acum probleme cu banii şi nu şi-l permit, iar Robert a realizat în ultimii ani că Bayern este clubul ideal pentru el", a spus fostul agent al lui Lewandowski.

Vârful de atac e o adevărată maşinăria de goluri pentru Bayern. A marcat 40 de goluri doar în campionat, egalând un record deţinut de fosta legendă a lui Bayern, Gerd Muller.

Afla mai multe despre: lewandowskibayerntransferreal madridagent 

viewscnt
Articole similare