Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu e normal ce au făcut acolo” Victor Becali acuză staff-ul echipei naţionale după accidentarea lui Coman. Răspunsul FRF

„Nu e normal ce au făcut acolo” Victor Becali acuză staff-ul echipei naţionale după accidentarea lui Coman. Răspunsul FRF

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman (23 de ani) s-a accidentat în timp ce era la echipa naţională a României.

Coman a suferit o ruptură musculară care îl va scoate din circuit cel puţin până la sfârşitul sezonului.

Atacantul lui Gigi Becali nu trece printr-o perioadă foarte bună. Coman nu a mai înscris deloc de aproape patru luni. Cel mai recent gol al său a fost marcat pe 5 decembrie 2020, într-o victorie cu UTA, 3-0. De atunci a mai apărut în 17 partide fără să mai contribuie vreodată decisiv pentru echipa lui.

„Perla” lui Becali e out când FCSB avea cea mai mare nevoie de el în lupta la titlu.



Victor Becali a lăsat azi de înţeles că jucătorul ar fi suferit accidentarea din cauza faptului că România s-a antrenat pe un teren sintetic.

„Am auzit de la cineva că la naţională s-a antrenat pe sintetic! Nu e normal. Ca un fotbalist profesionist să se antreneze pe sintetic e mai complicat. Te antrenezi pe ce joci. Îmi cer scuze dacă nu e aşa, dar aşa am auzit”, a declarat Victor Becali, pentru Fanatik.

FRF neagă: „Informaţie falsă”

Biroul de Presă al FRF dezminte acuzaţia făcută de Becali şi a ţinut să precizeze că Mirel Rădoi nu a condus nici un antrenament pe sintetic.

„Presupusa informaţie la care face referire domnul Victor Becali şi evidenţiată în articol, conform căreia accidentarea lui Florinel Coman ar fi putut surveni în urma antrenamentelor pe teren sintetic, este una falsă.

În mandatul lui Mirel Rădoi nu a existat nicio şedinţă de pregătire desfăşurată pe suprafaţă sintetică”
, a comunicat FRF.

Afla mai multe despre: victor becalifrfflorinel coman 

viewscnt
Articole similare