Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e Pogba! Real Madrid transferă un campion mondial. Spaniolii recunosc: "Există un acord!"

Nu e Pogba! Real Madrid transferă un campion mondial. Spaniolii recunosc: "Există un acord!" galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane l-a vrut toată vara pe Paul Pogba la Real Madrid, însă perioada de transferuri a trecut, iar francezul nu a ajuns la Madrid. În schimb, Real poate transfera un alt campion mondial.

Spaniolii de la Defensa Central scriu că Real Madrid a ajuns la un acord cu Chelsea pentru transferul lui N'Golo Kante. Mai exact, în cazul în care o echipă va face o ofertă oficială pentru micuţul mijlocaş francez, cei de la Real vor avea prima opţiune. 

Kante (28 de ani) a fost pe radarul lui Real în vară, dar Florentino Perez a ales să nu acţioneze, din moment ce deja i-a deposedat pe englezi de Eden Hazard, iar aceştia nu au avut dreptul de a face transferuri. Pentru "bună purtare", Chelsea i-a oferit acest drept lui Real. Chiar Kante a lăsat de înţeles că ar vrea să joace la Real. 

"Este plăcut când antrenorii te vor în proiectul lor. Este satisfăcător să fii dorit de cluburi uriaşe", a declarat francezul. 

  • 100 de milioane de euro este cota lui N'Golo Kante. El mai are contract cu Chelsea până în 2023
  • 35,8 milioane a plătit Chelsea în 2016, atunci când l-a transferat de la Leicester 

Kante a ajuns în Anglia în 2015, fiind transferat de la Caen pentru doar 9 milioane de euro. El a cucerit două titluri de campion cu Leicester şi Chelsea, iar vara trecută a câştigat Campionatul Mondial cu Franţa. În Rusia, mijlocaşul defensiv a jucat în toate meciurile şi doar în finală nu a bifat toate cele 90 de minute. 

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare