Experiențe împreună.
You are here:

Nu e Simona Halep, nici Mihaela Buzărnescu. Ce româncă a avut un salt spectaculos de 400 de locuri în clasamentul WTA

Nu e Simona Halep, nici Mihaela Buzărnescu. Ce româncă a avut un salt spectaculos de 400 de locuri în clasamentul WTA

Tenis

La doar 20 de ani, Ilona Ghioroaie a devenit campioana României la tenis de câmp, atât la simplu, cât şi la dublu. Cu un titlu ITF în palmares, sportiva a avut un salt spectaculos în ultimii doi ani, iar acum se află pe locul 465, după ce, în 2016, ocupa locul 839 în clasamentul WTA.

"Fiecare meci jucat la turnee a contat în evoluţia mea. Cu siguranţă, primul titlu ITF câştigat la Chişinău va rămâne mereu un reper important. De asemenea, una din principalele borne o reprezintă calificarea pe tabloul principal la turneul din Istanbul de 60.000 de dolari în aprilie 2018, unde, în tururile preliminare, am învins jucătoare foarte bune. Totodată, la acest turneu am obţinut şi prima victorie în faţă unei sportive din Top 200.

Când m-am apucat eu de tenis îmi plăceau foarte mult Justine Henin, Kim Clijsters şi Maria Sharapova. Acum preferată mea este Serena Williams, datorită asemănării dintre stilurile noastre de joc, însă am o admiraţie foarte mare pentru Halep, sunt impresionată de puterea şi dăruinţa ei" , a declarat Ilona Ghioroaie pentru adevarul.ro.

 

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta