Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep - Garcia 7-5, 6-1. Simona este în semifinale la Rogers Cup după un meci solid. Întâlnire în premieră în semifinale

Halep - Garcia 7-5, 6-1. Simona este în semifinale la Rogers Cup după un meci solid. Întâlnire în premieră în semifinalegalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Caroline Garcia şi s-a calificat în semifinale la Rogers Cup, unde o va întâlni pe Ashleigh Barty (Australia, locul 16 WTA). Meciul se va juca sâmbătă, de la 20:00, ora României.

Meciul cu Garcia a început echilibrat şi aşa a continuat pe tot parcursul primului set. Cele două jucătoare au mers cap la cap şi niciuna dintre jucătoare n-a reuşit să se desprindă la două puncte. Simona a avut în faţă o adversară foarte ambiţioasă, care a arătat agresivitate şi imaginaţie. În cele din urmă, Simona a reuşit să se impună cu 7-5 în primul set.

Setul doi a început la fel de echilibrat, dar Garcia a cedat uşor-uşor. Simona şi-a intrat în mână şi a arătat un joc foarte solid, moment în care Caroline a căzut. A cerut intervenţia tatălui său, care a încercat să-i ridice moralul, dar fără succes. Simona se califică în semifinale, unde o va întâlni pe Ashleigh Barty, 22 de ani şi locul 16 WTA. Cele două nu s-au mai întânit până acum.


03:07 Simona face game alb, 5-1. Caroline pare că a abandonat lupta.


03:03 Simona reuşeşte un nou break şi face 4-1. Halep pare dezlănţuită.


02:59 Simona Halep face 3-1 şi este pentru prima dată în acest meci în care se distanţează la două puncte.


02:53 Simona Halep face break şi duce scorul la 2-1, după o dublă greşeală a lui Garcia. Este un început bun de set pentru numărul 1 mondial.


02:49 Simona egalează, 1-1. Se merge din nou cap la cap.


02:38 Simona are un moment excelent şi reuşeşte să câştige primul set cu 7-5. În istoria întâlnirilor dintre cele două jucătoare, cea care a câştigat primul set a fost şi câştigătoare meciului.


02:33 Simona face break, 6-5 şi serveşte pentru câştigarea setului.


02:29 Moment important pentru Simona, care face game alb şi egalează din nou, 5-5. A fost un game în care Halep a arătat multă ambiţie.


02:20 Simona face 4-4, dar are în faţă o adversară foarte ambiţioasă. Caroline Garcia face un meci foarte bun, alternează loviturile şi urcă des la fileu.


02:16 Între timp, Garcia şi-a câştigat din nou serviciul şi conduce cu 4-3.


02:12 Jack Todd, editorialist la Montreal Gazette şi scriitor, urmăreşte partida dintre Simona şi Garcia. Acesta spune că Simona îi aduce aminte de Justine Henin


02:12 Simona face 3-3 după ce Garcia a avut minge de 2-4. A fost un moment dificil pentru liderul WTA, însă o greşeală a Carolinei a ajutat-o să-l depăşească.


02:02 Halep egalează, 2-2. Se merge cap la cap, meciul a fost foarte echilibrat până acum.


01:58 Garcia face 2-1 după un game care a ţinut aproximativ 10 minute în care Simona Halep a avut patru şanse să facă un nou break.


01:50 Garcia face rebreak, după ce Simona a ratat serviciul doi.


01:46 Simona începe meciul cu break. Halep a intrat bine în meci, este conectată la partidă, are ritm.


01:44 A început partida, Garcia serveşte, Halep face 15-0.


01:43 Încălzirea a luat sfârşit, Simona Halep a mers la toaletă, moment în care Caroline Garcia a întrebat-o pe arbitra de scaun dacă poate să-şi exerseze în continuare serviciul. A primit răspuns afirmativ. Între timp, a revenit şi Simona de la vestiare.


01:35 Meciul Simonei stă să înceapă. Cele două jucătoare au ieşit la încălzire. Dacă va câştiga partida, Simona îşi va asigura matematic prezenţa la Turneul Campioanelor.


00:42 Ashleigh Barty (Australia, locul 16 WTA) va fi adversara Simonei în semifinalele Rogers Cup, dacă liderul WTA va trece de Caroline Garcia. Bartz a trecut în două seturi de Kiki Bertens (18 WTA), scor 6-3, 6-1.


Garcia a precizat că liderul WTA are foarte puţine puncte slabe, astfel că va trebui să fie agresivă. “După Toronto (ediţia de anul trecut a Rogers Cup), am mai fost adversare. A câştigat ea. Am câştigat eu. Vreau să zic că jucăm de multe ori una împotriva celeilalte. Dacă ar fi o răzbunare de fiecare dată, ar fi complicat. Mă voi concentra pe meci şi voi încerca să învăţ din trecut. Nu este vorba de răzbunare. Simona Halep are foarte puţine puncte slabe. Are toate loviturile puternice. Va trebui să fiu agresivă şi să îmi folosesc atuurile. În general, poate să mă împiedice să îmi fac jocul”, a spus ea

Simona Halep va evolua, vineri (sâmbătă, nu înainte de ora 01.30, ora României), cu jucătoarea franceză Caroline Garcia, în sferturile de finală ale turneului Rogers Cup. Halep conduce cu 4-1 în întâlnirile directe cu Garcia.

Anul trecut, Halep a jucat în semifinale la Rogers Cup, când competiţia s-a disputat la Toronto. Ea a câştigat ediţia din 2016 a acestui turneu, tot la Montreal.

Afla mai multe despre: caroline garciahalep 

viewscnt
Articole similare